Kozakken Boys JO12-1 wint ook van concurrent Dubbeldam

Rowan Brienen (corner)

Onder 12, JO12-1, 3e klasse 2

4 november 2017 10:30

Zaterdag speelde de mannen van Kozakken Boys JO12-1 een belangrijke wedstrijd .

Dubbeldam was in Dubbeldam de tegenstander die wij als concurrent zagen , na op tijd vertrokken te zijn uit Werkendam liepen we tegen de eerste obstakel aan het was de brug die open stond waardoor we iets later aan kwamen (voor de rest was het heel makkelijk aan te rijden gelukkig??) .

Na ongeveer 5 voetbalvelden lopen van parkeerterrein naar voetbalvereniging Dubbeldam kwamen we eindelijk op het schitterende complex van Dubbeldam (wat zijn we toch verwend bij Kozakken Boys vooral thuis)

Nadat de jongens het veld betraden zonder een fatsoenlijke warming up gedaan te mogen hebben wilde de scheidsrechter gelijk beginnen, zonder commentaar gingen de mauwen van de jongens omhoog en gingen ze vol voor de winst .

In de eerste helft had keeper Werner het vooral rustig geen bal gehad , de jongens bleven maar aanvallen en uitstekend verdedigen helaas kwam de goal steeds niet door het goede verdedigen en het keepen van van Dubbeldam , na 17 minuten ongeveer kreeg Kozakken Boys een penalty deze werd helaas gemist door Rowan.

Na rust probeerde Dubbeldam iets meer bij het doel te komen van Werner , dit leidde zelfs tot een vrije trap  vlak voor het doel , er was op dat moment maar een taak iedereen in de goal van Werner en de vrije trap werd goed uit de goal gehouden door Stijn.

Niet veel later was het Stijn die op de paal schoot en de bal er weer net niet in ging , maar de jongens bleven knokken met elkaar voor de overwinning , gelukkig kwam deze er ook na corner 110 die genomen werd daar Yannick Visser (JO13-3) en geweldig werd in gekopt door Rowan Brienen die zijn gemiste penalty hier mee goed maakte en heel het team liet juichen , na ook de tweede helft de bovenliggende partij te zijn geweest hebben ze meer dan verdiend gewonnen .

Iedereen top gedaan zonder te zeuren een hele belangrijke overwinning deze , ga zo door vooral dan worden we zeker kampioen en genieten met elkaar dan komt alles van zelf.

Benjamin Vogel (JO11-1) , Yannick Visser (JO13-3) bedankt voor het mee doen top gedaan

Werner, Jesse , Laurens, Sebastiaan , Gideon ,Roan, Daniël , Rowan ,Raoul ,Sam,Emiel, Floris ,Stijn   Blijf doorgaan in waar jullie goed in zijn