Jeugdnieuws

Kai van der Werff uitgenodigd door de KNVB

Gisteren, 22 oktober 10:45  Deze week heeft Kai van der Werff een uitnodiging ontvangen van de KNVB om deel te nemen aan een drieluik. Het opleidingsgebied zuid van de KNVB omvat een een gebied van Zeeland tot en met Noord-Brabant. Wij wensen als Kozakken Boys Kai heel veel succes en zijn bijzonder trots dat hij na een moeizaam jaar met veel blessures geselecteerd is door de KNVB.


Geen training op 26 oktober, wel supporters gevraagd!

20 oktober 16:45  Op dinsdag 26 oktober zullen er geen trainingen mogelijk zijn op ons complex vanwege de bekerwedstrijd Kozakken Boys - Telstar. meer »


Geen Individuele trainingen a.s. donderdag 21 oktober en vrijdag 22 oktober

17 oktober 12:45  In verband met de herfstvakantie zijn er donderdag 21 oktober en vrijdag 22 oktober geen individuele trainingen. Er komen redelijk wat afmeldingen binnen van jongens die met vakantie gaan, Voor diegene die gaan, fijne dagen


Entree opleiding op de Zwaaier

11 oktober 16:00  Op initiatief van KozakkenBoys4ALL is sinds kort, in samenwerking met het DaVinci College, op de vrijdag een Entreeopleiding (MBO 1) op de Zwaaier gehuisvest. Hier krijgen jongeren de kans om hun startkwalificatie voor de arbeidsmarkt te behalen. Het betreft een groep van 18 jong volwassenen, merendeel dames, uit onze gemeente, die op een aantal vlakken ook extra begeleiding nodig hebben. Bijvoorbeeld in het zoeken naar geschikte stageplekken. Wij zijn er trots op om deze groep op deze laagdrempelige manier van dienst te kunnen zijn. Na de eerste lessen zien wij al dat deze jongeren zich snel thuisvoelen op de Zwaaier en hard werken aan hun toekomst. Het is mooi dat wij dit allemaal kunnen en mogen faciliteren. Zo tonen wij wederom aan, een sociale club te zijn met een groot maatschappelijk hart.


Bezoekersinformatie vanaf zaterdag 25 september

24 september 11:00  Zaterdag 25 september is de eerste wedstrijddag met de nieuwe regels die ingaan. Hieronder een korte samenvatting rond de wedstrijd Kozakken Boys - HHC Hardenberg.meer »


Indelingen Individuele trainingen

15 september 12:30  Onderstaand zijn de indelingen van de individuele trainingen vermeld. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!