Jeugdnieuws - Kozakken Boys

Jeugdnieuws

Ouder-Kind Toernooi met BBQ

Gisteren, 2 juni 13:30  Op zaterdag 10 juni houden we ons traditionele Ouder-Kind Toernooi als afsluiting van het huidige voetbalseizoen. Alle jeugdteams t/m O12 doen hieraan mee. Onze spelertjes kunnen het dan in een aantal (korte) wedstrijdjes opnemen tegen de vaders en moeders. En in welke samenstelling jullie dat doen, dat mag je helemaal zelf invullen. Op deze dag staat het plezier namelijk voorop. We starten omstreeks 9.00 uur en aan het einde van de ochtend sluiten we af met een gezellige BBQ voor groot en klein. meer »


Amarant G-Voetbaltoernooi

29 mei 12:15  Afgelopen zaterdag deed een aantal spelers van ons G-Team mee met de sportdag bij Amarant in Tilburg. Er was van alles te doen, waaronder boogschieten, zwaardvechten en golfen.meer »


Afsluiting seizoen jeugd

21 mei 12:45  Inmiddels lopen we alweer richting het einde van het voetbalseizoen. De meeste jeugdteams hebben de komende weken nog de laatste competitiewedstrijden of een voetbaltoernooi (Altena Cup) op het programma staan, maar daarna gaan we ook echt naar de de afsluiting van het huidige voetbalseizoen. meer »


Kozakken Boys Onder 19-1 kampioen en naar 2e divisie

15 mei 10:15  Afgelopen zaterdag is Kozakken Boys O19-1 kampioen geworden. Gefeliciteerd!!!!!!!! Woensdag of donderdag volgt er meer informatie


Stijn Visser en Jermain Chowari beiden geslaagd voor het UEFA-C jeugd diploma

13 mei 9:45  Na afgelopen seizoen begonnen te zijn met de trainerscursus UEFA-C (TCIII) zijn afgelopen week na hun examentraining te hebben gegeven zowel Stijn Visser, als Jermain Chowari (foto) geslaagd voor hun UEFA-C jeugd examen. Kozakken Boys feliciteert beiden met het behalen van dit diploma dit is weer een mooie verbetering van de kwaliteit van de Jeugdopleiding. Alle trainers van de Jeugdopleiding zijn nu gediplomeerd in het aankomende seizoen 2023-2024.


Kan de JO19-1 zaterdag al kampioen worden?

11 mei 16:15  Na de promotie in december van de 4e naar de 3e divisie, kan het vlaggenschip van de jeugd as zaterdag alweer promoveren en kampioen worden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!