Jeugdnieuws

Kozakken Boys is bij de 2e editie van de Altena cup met verschillende teams aanwezig

19 juli 16:00  Kozakken Boys is bij de 2e editie van de Altena cup met verschillende teams aanwezig. Het voetbalseizoen wordt geopend voor zowel 1e elftallen en jeugdteams in alle leeftijdscategorieën.meer »


Gezocht voor onze Jeugdopleiding een beginnend videoanalist

15 juli 12:00  Voor onze gehele Jeugdopleiding zijn wij op zoek naar iemand die het vak videoanalist in het voetbal wilt gaan leren. Het opnemen van diverse wedstrijden van de teams Onder 23 t/m Onder 13 jaar is 1 van de werkzaamheden.meer »SummerFun met KB4ALL

14 juli 12:15  Op vrijdag 23 juli organiseert KozakkenBoys4ALL samen met Jongerenwerk een kei leuke zomer activiteit midden in de schoolvakantie. Op het Pupillenveld zullen we een spannende Stormbaan en een gave Buikschuifbaan voor de kinderen neerzetten. Hierop kunnen ze zich lekker uitleven. Ook zal er uiteraard een voetbal activiteit zijn, dit keer in de vorm van Bubbel-voetbal en een clinic door spelers van het 1ste van Kozakken Boys. We draaien leuke muziek en voor drinken en iets lekkers voor de kids wordt gezorgd. Zin een een leuke dag vol spel en plezier met vriendjes en vriendinnetjes? Meld je dan uiterlijk 20 juli aan via de email bij: leonie.van.groesen@trema.org


Peter Drijver langer vastgelegd

4 juli 15:15  Wij zijn erg verheugd te kunnen meedelen dat wij onze huidige Hoofd Opleidingen, Peter Drijver, langer aan onze club hebben kunnen verbinden. Peter is vorig jaar met veel energie en ambitie begonnen aan deze klus en als bestuur kunnen wij alleen maar zeggen dat de samenwerking uitstekend is bevallen. Van de professionalisering van de gehele jeugdopleiding tot aan het neerzetten van een nieuw talententeam (O23). Het begint steeds meer vorm te krijgen. Zo hebben we reeds geïnvesteerd in extra techniektrainingen voor de jongere jeugd en zijn er ook meer gediplomeerde trainers voor de niet-selectie teams bijgekomen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het meer gebruik maken van video analyse van wedstrijden. Dit alles om het niveau en de ontwikkeling van onze (jeugd)spelers te bevorderen. Om onze lange termijn visie op het jeugdvoetbal volledig uit te rollen, hebben we uiteraard meer tijd nodig. Daarom hebben wij besloten Peter Drijver voor meerdere jaren aan onze jeugdafdeling te verbinden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij Kozakken Boys kan helpen om de meest aantrekkelijke jeugdopleiding in de regio te worden. Waarbij het plezier en de ontwikkeling van elke speler op zijn eigen niveau altijd centraal zal blijven staan. Wij zijn blij dat we met Peter Drijver een bevlogen en zeer kundige Hoofd Opleidingen in huis hebben en wensen hem de komende jaren heel veel plezier en succes toe!


Nieuwe Activiteiten Commissie

25 juni 17:30  Voor volgend seizoen zijn we er gelukkig weer in geslaagd om een nieuwe activiteitencommissie samen te stellen. Deze commissie organiseert leuke activiteiten voor de jongere jeugd zoals een kinderbingo, het sinterklaasfeest, een spelletjesmiddag en natuurlijk het tentenkamp aan het einde van een voetbalseizoen. Kortom, activiteiten die niets met voetbal te maken hebben, maar wel erg leuk zijn voor onze kids. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!