Jeugdnieuws

Mental coach (Carlo van Zanten) bij Kozakken Boys voor de Jeugdopleiding

30 september 9:15  Diverse weken loopt Carlo van Zanten (foto) op de velden rond bij Kozakken Boys. Carlo is in dienst getreden als mental coach bij de Jeugdopleiding van Kozakken Boys en is 15 jaar werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en al zo’n 9 jaar instructeur in gewelds- en gevaar beheersing. In het kader van deze functie heeft hij sportpsychologie gestudeerd mede omdat dit onderdeel ook toepasbaar is bij zijn huidige functie. meer »


Jeugdopleiding legt nieuwe videoanalisten vast

25 september 11:00  Afgelopen zaterdag hebben Robin Feenstra en Mandy Both onder het toeziend oog van Jeugdvoorzitter Vincent Wijmans het contract ondertekend om de rest van het seizoen wedstrijd opnames te maken van de jeugdteams en het Onder 23 elftal. meer »


Teambuilding opleiding voor 7 t/m 12 jaar trainers succesvol

15 september 10:00  Gisteravond is de start van de opleiding teambuilding voor trainers begonnen. Self Improvement (Sanne Tamerus) heeft er een feest van gemaakt, want tijdens het harde werken is er ook veel gelachen. Juist dat plezier brengt iedereen dichter bij elkaar, nu voor de trainers en wanneer de trainers de lessen zelf gaan geven, komt het plezier wat zij zelf hebben beleefd bij de kinderen na de toch moeilijke voorbije jaren voor hen. Volgende week 21 september verwelkomen we de 2e groep trainers en vrijwilligers om 18.00 uur. Na de les ontvangen de deelnemers de doorgenomen oefenstof om te gebruiken voor de kinderen.


Nieuwe lichting van 3 -en 4 jarigen bij Kozakken Boys

31 augustus 12:45  Gisteren is bij de jeugd een groepje spelertjes van 3 en 4 jaar van start gegaan met trainen. Onder leiding van oud spelers van Kozakken Boys wordt op een speelse manier de kinderen in aanraking gebracht met voetbal. Een fantastische beleving voor de kinderen en iedereen die hier naar kijkt.


Selectie speler Onder 19 Sidi Jalloh naar Engeland

31 augustus 12:30  Sidi Jalloh, selectiespeler van Onder 19, heeft na een goede stage in Engeland bij Eastleigh FC, gelegen naast de accommodatie van Southampton, de mogelijkheid gekregen om aldaar in de selectie te komen. Dit is de 3e speler uit de Kozakken Boys selectie van Onder 19 die de gelegenheid krijgt om in het professionele voetbal te stappen. Wij wensen ook Sidi heel veel succes toe en geniet vooral van deze mogelijkheid.


Start teambuilding opleiding voor trainers en betrokkenen van de teams van 7 t/m 12 jaar

31 augustus 12:15  Namens het bestuur en het jeugdbestuur is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de teambuilding opleiding. Kosten nog moeite zijn gespaard om dit tot een succes te brengen. Voor vrijwilligers is deze opleiding geen verplichting, echter willen wij deze opleiding sterk aanbevelen. Trainers die een vergoeding ontvangen van de club zijn verplicht deel te nemen aan deze opleiding. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!