Jeugdnieuws - Kozakken Boys

Jeugdnieuws

UPDATE ZAALVOETBAL TOERNOOI!

5 december 19:00  Inmiddels zijn de tijdschema's bij iedereen bekend en komt het toernooi steeds dichterbij. Enkele belangrijke mededelingen willen we jullie alvast meedelen.meer »


Zaalvoetbaltoernooi in De Crosser terug van weggeweest

15 november 8:00  Als op donderdagochtend 28 december het eerste fluitsignaal klinkt barst er een driedaags voetbalspektakel los in sporthal De Crosser. Ruim 95 teams, variërend van JO7 tot en met MO20, strijden om de hoogste plaats op het podium. Altena/Almkerk, Kozakken Boys, Sleeuwijk en dit jaar ook zaalvoetbalvereniging CFM Transito nemen deel aan het toernooi. Samen met de toernooiorganisatie, bestaande uit Bas Cornet, Gerard Witte en John Struik, blikken wij vooruit op een toernooi welke een feestje moet worden voor iedere deelnemer.meer »


Sergio Hughes opnieuw opgeroepen voor nationale team Sint Maarten

9 oktober 19:30  Kozakken Boys-aanvaller Sergio Hughes is opnieuw geselecteerd voor het nationale team van Sint Maarten. De ploeg van bondscoach Piet de Jong speelt tijdens de komende interlandperiode twee CONCACAF Nations League-wedstrijden tegen Saint Kitts & Nevis. meer »


Kozakken Boys JO16-1 zoekt assistent trainer

4 oktober 8:00  Voor ons Jongens onder 16-1 team zoeken wij een enthousiaste assistent trainer die onze hoofdtrainer van dit team op de dinsdagavond en donderdagavond van 18.15 tot 19.45 uur zou willen ondersteunen. meer »


Kledingruil avond voor jeugdleden

29 augustus 8:00  Nu het seizoen weer van start is, de wedstrijdtassen zijn uitgedeeld, is het tijd voor een kledingruil avond.meer »


Wedstrijdtassen en kleding ophalen

17 augustus 12:00  Het nieuwe seizoen staat weer op punt van beginnen, vandaar dat ieder team ook weer wordt voorzien van een wedstrijdtas en kleding.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!