In de media - Kozakken Boys

In de media

In de Media: Over Jimmy Calderwood, de vader van onze hoofdtrainer

23 juni 21:30  Vandaag, vrijdag 23 juni, verscheen er in het AD een interview over de trieste aftakeling van oud-voetbaltrainer Jimmy Calderwood, de vader van onze hoofdtrainer: ‘Dit is niet hoe hij gezien wil worden’meer »


In de Media: Scott Calderwood

26 december 10:00  Recent verscheen er een interview over één van onze Kozakken in de regionale of landelijke media, wat wij hier extra onder de aandacht willen brengen. Deze keer: Een interview in de Tweede Divisie Krant met trainer Scott Calderwoodmeer »


In de Media: Niek Hoogveld

24 december 9:00  Recent verscheen er een interview over één van onze Kozakken in de regionale of landelijke media, wat wij hier extra onder de aandacht willen brengen. Deze keer: Een interview in de Tweede Divisie Krant met verdediger Niek Hoogveld.meer »


In de Media: Lowie van Zundert

23 november 8:00  Recent verscheen er een interview over één van onze Kozakken in de regionale of landelijke media, wat wij hier extra onder de aandacht willen brengen. Deze keer: Een interview in het Kontakt met aanvaller Lowie van Zundert.meer »


In de Media: Julian Geelhoedt

31 oktober 12:45  Recent verscheen er een interview over één van onze Kozakken in de regionale of landelijke media, wat wij hier extra onder de aandacht willen brengen. Deze keer: Een interview in het Kontakt met middenvelder Julian Geelhoedt.meer »


In de Media: Jeffrey van Nuland

15 april 18:00  Recent verscheen er een interview over één van onze Kozakken in de regionale of landelijke media, wat wij hier extra onder de aandacht willen brengen. Deze keer: Een interview in het Kontakt met middenvelder Jeffrey van Nulandmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!