Selectienieuws

Kees Muller en José de la Fuente Pozo nieuwe stafleden Kozakken Boys

18 augustus 18:00  José de la Fuente Pozo en Kees Muller zijn toegevoegd aan de technische staf van Scott Calderwood. De Veenendalers zijn beide voetbaldieren die al langer in het amateurvoetbal rondlopen. Muller bij respectievelijk GVVV, DOVO en TEC. José bij De Valleivogels en DOVO. meer »


Giovianni Büttner toegevoegd aan de selectie 2022/2023

17 augustus 11:30  De 23 jarige Giovianni Buttner is toegevoegd aan de selectie van Kozakken Boys. De oud speler van Top Oss heeft twee wedstrijden op proef gelopen bij de Werkendammers en heeft destijds de technische staf kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.meer »


Contract Daniel de Silva Mendes opengebroken

13 augustus 9:00  We zitten nog in de voorbereiding, maar de eerste contractverlenging is al een feit.meer »


Gijs van de Louw tekent eenjarig contract

10 augustus 9:00  We zitten nog midden in de voorbereiding, maar de technische commissie zit allesbehalve stil. Gijs van de Louw heeft namelijk zijn handtekening gezet onder een éénjarig contract bij Kozakken Boysmeer »


Kevin Vermeulen tekent tweejarig contract bij Kozakken Boys

1 juli 12:15  Per komend seizoen zal de in Zaltbommel woonachtige 31-jarige Kevin Vermeulen deel uitmaken van de A-selectie. De diepgaande nummer 10, die makkelijk scoort, wordt per direct overgenomen van FC Dordrecht en zal voor twee jaar tekenen.meer »


Johnny Lommers tot 2025 bij Kozakken Boys

27 juni 20:45  Johnny Lommers blijft langer bij Kozakken Boys. Het contract van de clubman is opengebroken en met twee jaar extra verlengd. De spits en tevens publiekslieveling ligt nu vast tot 2025.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!