Laan van Nieuw-Zuid 25
2225SE
KATWIJK ZH
tel. 071-4014132

Kozakken Boys pakte zaterdag een punt met de 1-1 bij Quick Boys. Scheveningen speelde echter ook gelijk met 2-2 tegen HCC Hardenberg en dus blijft het verschil op de ranglijst acht punten. Excelsior Maasluis won met 1-2 bij Kon. HFC en staat nu op vijf punten.

Dat die twee ploegen nog te achterhalen zijn in de resterende wedstrijden, lijkt schier onmogelijk. Hekkensluiter FC Lisse verloor wel bij De treffers met 2-1. Het verschil op de ranglijst werd daarmee vijf punten. Kozakken Boys moet zich er dan ook maar op richten FC Lisse onder zich te houden om de laatste kans open te houden op handhaving in de tweede divisie via de nacompetitie.

In de wedstrijd leek Kozakken Boys na tien minuten het bal te openen, maar de poging van Raily Ignacio was te zacht. Een voorzet van Coen Martzdorf werd rakelings over gemikt door Lowie van Zundert.

Heft in handen
Vervolgens nam Quick Boys het heft in handen. Halverwege de eerste helft opende Quick Boys na een corner de score, nadat keeper Bryan Janssen even daarvoor bij een vrije trap nog knap redde. Op slag van rust schoot Gwaeron Stout de gelijkmaker op het bord.

Na de rust ging een poging van Ignacio weer naast en een vrije trap van Quick Boys plofte op de lat. Vervolgens was er weer een kans voor Ignacio, maar die miste het doel. Aan de andere kant volgde ook nog een hachelijk moment, maar Frenk Keukens bracht redding op de lijn.

Tenslotte kwam Harm Bouter er nog in voor Gwaeron Stout en Johnny Lommers mocht Raily Ignacio aflossen. De 1-1 kwam niet meer van zijn plaats en dus moesten beide ploegen het doen met een punt.

Bron: Regio-Voetbal