Mukhtar Suleiman

2e divisie Betnation Divisie

13 april 2024 15:00

S. de Brito Roque

Kozakken Boys werkte wel hard tegen Spakenburg, maar droop met een 0-3 nederlaag af tegen de koploper, die weer een stap dichter bij het kampioenschap is. Voor Kozakken Boys blijft het vrezen voor degradatie.

Toch kreeg Kozakken Boys wel wat kansen. Zo brak Raily Ignacio door, maar hij werd nog op aanwijzing van de vierde man terug gefloten. Beide ploegen gingen rusten met 0-0. Kort na de rust kreeg Kozakken Boys nog een dot van een kans voor Gwaeron Stout en de rebound van Kevin Rook eindigde op de paal.

Drie minuten later had Spakenburg wel succes. El Azzouti draaide weg en schoot de 0-1 in de hoek. Kozakken Boys probeerde het nog wel, maar door de wissels werd het steeds minder. Vijf minuten voor tijd viel de 0-2 voor Spakenburg door Green en was het bekeken. In de laatste minuut maakte Spakenburg er nog wel 0-3 van door Suleiman. Door het verlies zakte Kozakken Boys weer naar de voorlaatste plaats.

Bron: Regio-Voetbal