Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

In de openingsfase hadden de Werkendammers een aardige kluif aan Rijnsburg. Na ongelukkig verdedigen van de thuisploeg werd het ook 0-1 door Zeldenrust. Na de openingstreffer kwam Kozakken Boys steeds beter in zijn spel en was het via Hutten en van Zundert dichtbij de gelijkmaker. Van Zundert kwam het dichtsbij, maar zijn inzet plofte op de lat. Het betekende een 0-1 achterstand bij rust.

In de tweede helft drukte Kozakken Boys de bezoekers steeds meer naar achter, maar opnieuw stond de doelman of het alluminium een doelpunt in de weg. De bevrijdende goal viel met invallers Lommers, Herman en Snepvangers ook niet waardoor het 0-1 bleef.

Door de nederlaag staat de ploeg uit Werkendam vijftiende in de Tweede Divisie. Volgende week speelt Kozakken Boys uit tegen HHC, de huidige nummer twee.