Duinwetering 105
2203HM
NOORDWIJK ZH
tel. 071-3617444

Kozakken Boys zet de vorm van de laatste weken voort en nam ook afgelopen zaterdag de drie punten mee naar huis. Johnny Lommers startte in de basisopstelling en was tweemaal trefzeker voor de Werkendammers. De ploeg van Scott Calderwood won met 1-3 van Noordwijk.

De wedstrijd kende twee gezichten. In de eerste helft kwam Kozakken Boys namelijk nauwelijks tot gevaar en was het Noordwijk dat als enige aanspraak maakte op een doelpunt. Mike van de Meulenhof, de paal een slecht vizier bij de aanvalslinie van de thuisploeg voorkwamen dat de Werkendammers niet met een achterstand de kleedkamer opzochten.

De tweede helft werd veel sterker gestart en met twee mooie doelpunten van Lommers zat de uitploeg al snel op rozen in Noordwijk. De strafschop van Stout besliste het duel (0-3) definitief.

Emiel Wendt deed nog wat terug voor de ploeg uit Noordwijk, maar de treffer bracht een Werkendamse overwinning niet meer in gevaar.

Volgende week speelt Kozakken Boys tegen FC Lisse. Bij een overwinning lonkt plek 7. Een positie die na het moeilijk verlopen seizoen 2021/2022 niet veel mensen voor mogelijk hadden gehouden een aantal maanden geleden.