Predikbroedersweg 3
4003AL
TIEL
tel. 0344-618577

Na het bekerfeest van vorige week is Kozakken Boys weer terug op aarde. Voor de vierde competitiewedstrijd op rij wist inmiddels de nummer 12 van de tweede divisie niet te winnen. Ditmaal kwamen de Werkendammers niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger TEC.

Kozakken Boys begon sterk aan de wedstrijd en lang leek het erop dat het een makkelijke middag zal worden. Na al een aantal kansen van de Kozakken was het uiteindelijk Korporaal die op bijzondere wijze de 0-1 binnen kon werken.

Toen TEC spits Marciano Mengerink per brancard het veld af moest leek het grootste gevaar van de thuisploeg ook te zijn verdwenen.

Echter, TEC ging in de tweede helft steeds beter voetballen wat resulteerde in de 1-1. Daan Blij was met een individuele actie de Kozakken Boys-defensie te slim af en liet van de Meulenhof kansloos.

Kozakken Boys bleef onder druk staan en TEC bleef naarstig opzoek naar de overwinning, maar het bleef bij 1-1. Op basis van de tweede helft kon Kozakken Boys daar tevreden mee zijn.