Laan van Nieuw-Zuid 25
2225SE
KATWIJK ZH
tel. 071-4014132

Kozakken Boys heeft voor de derde keer op rij een wedstrijd niet winnend afgesloten. Na partijen tegen Lisse en Scheveningen waar de ploeg van Scott Calderwood nog aanspraak maakte op een overwinning was het in Katwijk volkomen kansloos tegen Quick Boys. De wedstrijd eindigde in 0-4.

Kozakken Boys kon weliswaar nog op voorsprong komen via Van Zundert, echter dat was ook het enige wapenfeit. De blauw-witten domineerden, maar wisten lang doelman Jansen niet te passeren. Tot topscorer van de Tweede Divisie El Kachati de ban brak in minuut 33.

De tweede helft werd door beide ploegen begonnen in een ongewijzigde samenstelling. Het spelbeeld veranderde niet. Quick Boys scoorde al snel de 2-0, terwijl Kozakken Boys nog dacht aan vermeend buitenspel.

Een kwartier voor tijd besliste de Katwijkers definitief het duel. Sterker nog, de nederlaag werd na de 0-4 ook een afstraffing op papier.

Zo zakt Kozakken Boys de laatste weken weer wat plaatsen op de ranglijst en moet volgende week van nummer laatst OFC gewonnen worden om niet in de problemen te geraken.