96'

2e divisie Jack's League

2 april 2022 15:00

T.R. Winkel

Net als vorige week speelde Kozakken Boys tegen een directe concurrent om degradatie. Waar een week geleden TEC met enig fortuin werd verslagen liepen de Werkendammers deze week tegen Maassluis de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kon een verlies niet voorkomen worden.

In de eerste helft was het als snel 0-2 voor de bezoekers uit Maasluis. Een bijzonder slechte middag lag in het verschiet, maar even later herstelde Kozakken Boys zich knap met doelpunten van Lars Hutten en Thomas Marijnissen (strafschop). Met de 2-2 op het scorebord leek het vertrouwen terug te zijn bij de Kozakken, maar het veldspel van de Werkendammers bleef rommelig.

Vincent van de Berg was uiteindelijk degene die in de tweede helft de genadeklap gaf. Zijn inzet rolde tergend langzaam over de doellijn, wat de 2-3 betekende. Kozakken Boys gaf na de tegentreffer nog alles om een slotoffensief te realiseren en claimde in de slotfase nog een strafschop wegens hands. De arbiter van dienst wilde echter van niets weten waardoor de eindstand op 2-3 bleef staan.