Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag het thuisduel tegen de beloften van Sparta Rotterdam gelijkgespeeld. Op een zonnig Sportpark De Zwaaier werd het 0-0.

Het eerste gedeelte van de eerste helft was voornamelijk voor de ploeg uit Werkendam, die tot twee goede mogelijkheden kwam. Echter, de doelman van de Rotterdammers was een sta in de weg voor de aanvallende intenties van Kozakken Boys.

Na een half uur spelen kwam Jong Sparta beter in de wedstrijd en nam wat meer het initiatief. Tot grote kansen kwam dit echter niet, op twee speldenprikjes na. Ook Kozakken Boys kon in de laatste fase van de eerste helft geen vuist meer maken en dus zochten beiden ploegen de kleedkamers op met een 0-0 ruststand.

Kozakken Boys kwam redelijk uit de startblokken in de tweede helft en lang ging de wedstrijd gelijk op. Met nog een kwartier te spelen dacht de hele Zwaaier dat de thuisploeg op een 1-0 voorsprong kwam na een fraaie aanval, maar de goal van Lars Hutten werd afgekeurd wegens buitenspel.

De laatste tien minuten van de wedstrijd verliepen rommelig met enkele opstootjes. Kozakken Boys had in blessuretijd nog een grote kans om alsnog de overwinning te pakken, maar niet voor het eerst vandaag wist de Rotterdamse doelman Kort op de bal te keren en te zorgen dat de wedstrijd bijzonder genoeg in 0-0 eindigde.