Duinwetering 105
2203HM
NOORDWIJK ZH
tel. 071-3617444

Kozakken Boys blijft steeds verder zakken op de ranglijst. In een belangrijk duel om aansluiting te vinden met de middenmoot van de Jack’s League werd met 2-1 verloren van Noordwijk. Kansen op een beter resultaat waren er absoluut, maar een overwinning of zelfs een punt zat er niet in.

Kozakken Boys begon scherp aan de wedstrijd en zette het middenveld van Noordwijk onder druk. Na een kwartier spelen kreeg Kozakken Boys een vrije trap op de punt van het zestienmetergebied. Tarik Fagrach, was oplettend genoeg en kopte de bal tegen de touwen. Het goede begin van de Werkendammers gaf hoop richting het restant van de wedstrijd, maar Noordwijk kwam al snel op gelijke hoogte.

Kozakken Boys krijgt namelijk veel doelpunten tegen via standaardsituaties en ook nu was een corner van Noordwijk de Werkendammers te machtig. Het betekende de 1-1. Na de gelijkmaker werd het spel wat stropiger van beide kanten. Daarbij moet vermeldt worden dat de weersomstandigheden ook niet optimaal waren voor een aantrekkelijke pot voetbal. Kozakken Boys kreeg de grootste kansen, maar het bleef na de eerste 45 minuten 1-1.

In het tweede bedrijf kreeg Noordwijk in de beginfase mede door de wind het heft in handen. Gevolg daarvan was een corner die opnieuw bij de tweede paal werd binnengekopt. Daarna kreeg Kozakken Boys weer het overwicht. Echter, de Werkendammers kwamen niet tot scoren.

Belangrijk moment in de 84ste minuut was een strafschop voor “De Boys”.  Rochdi Achenteh nam zijn verantwoordelijkheid maar schoot de bal tegen de lat. Het betekende tevens opnieuw een verlies voor de Kozakken.

A.s. zaterdag speelt Kozakken Boys thuis tegen het tot nu toe goed draaiende De Treffers. Een wedstrijd tussen de huidige nummer 3 en 16 van de competitie. Aanvang 15:00, sportpark De Zwaaier.