Kozakken Boys in slotminuten voorbij DEM

Kozakken Boys 1

1 - 0

DEM (zon)

12'
Cerillo Cijntje
67'
Michael Obioha
Twan Verswijveren
67'
Cercillo Cijntje
Timo Wolters
75'
Jeremy van Gelderen
Sidney de Wit
75'
Bilal Zejli
Richie Owusu-Anasah
88'
Lefteris Grammendis
Erkan Altun
Nizar Mekkaoui (afstandschot)
93'
94'
Mehmet Gencer

Competitie

kwalificatieronde 2 Q2

Datum

7 oktober 2020 20:00

Accommodatie

Sportpark De Zwaaier
Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251 PN
Werkendam
tel. 0183-702314

Kozakken Boys bekert door na een zwaarbevochten overwinning tegen DEM. Heel lang keken de Werkendammers tegen een zwarte muur aan, maar in de 92ste minuut was Nizar Mekkaoui de verlosser met een schitterend afstandschot. Kozakken Boys won met 1-0.

Kozakken Boys In de eerste helft kwam Kozakken Boys nauwelijks tot kansen. De ploeg van Rick Adjei speelde veelvuldig de bal rond, deelde een paar speldenprikjes uit via Yasin Ouja en kreeg legio corners, maar werd zelden echt gevaarlijk.

De tweede helft begonnen de Boys zwak. Twee grote kansen werden zomaar weggegeven en het mocht van geluk spreken dat de brilstand nog steeds op het scorebord stond. Halverwege de tweede helft werd het spitsenduo Kay Tejan en Prince Rajcomar vervangen voor Johnny Lommers en Teije Ten Den. Vanaf dat moment begon de wedstrijd te kantelen.

De laatste twintig minuten was het voorval eenrichtingsverkeer richting het doel van DEM. De ploeg uit Beverwijk mocht in hun handen knijpen dat de doelman van dienst uitstekend zijn werk verrichte. Doelpogingen van Teije Ten Den en Veenhoven werden op knappe wijze gekeerd. Uiteindelijk was een schot van Nizar Mekkaoui in de blessuretijd ook voor hem te veel. Vanaf de linkerhoek van het zestienmetergebied krulde de linksback de bal op schitterende wijze in de verre bovenhoek waardoor Kozakken Boys verder bekert.

In de volgende ronde treffen de Werkendammers Harkemase Boys. Net als DEM een ploeg uit de 3e divisie, maar eerst wordt de competitie weer hervat. Na een week rust speelt Kozakken Boys om 14:00 uit tegen Rijnsburgse Boys.

KB Media / Niels Pruissen 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!