Luuk Admiraal (schot)

2e divisie A

5 september 2020 15:00

S. (Sander) de Brito Roque

Kozakken Boys is het seizoen 2020/2021 goed begonnen. In de openingswedstrijd werd een zwak ASWH aan de kant geschoven, maar vergaten de Werkendammers het krachtsverschil om te zetten in doelpunten. De wedstrijd eindigde in een ‘spannende’ 3-2 overwinning voor Kozakken Boys.

De bezoekers kregen in eerste instantie de grootste kans van de wedstrijd. Echter, het schot van Sam van der Kreeke werd weggebokst door Nils den Hartog. Vlak na die mogelijkheid was het aan de andere kant raak voor de thuisploeg. Ten Den kon op aangeven van Frenk Keukens het eerste doelpunt van het seizoen op zijn naam schrijven.

Na de rust werd de voorsprong vergroot. TeijeTen Den tikte volgens de grensrechter de 2-0 binnen in buitenspelpositie. Tot ongenoegen van ASWH overrulede de scheidsrechter zijn assistent en werd het doelpunt goedgekeurd. De protesten die volgden leverde de ploeg uit Hendrik-Ido Ambacht 3 gele en een rode kaart op.

In de resterende tijd vergat Kozakken Boys de score uit te breiden. ASWH deed vijf minuten voor tijd met 10 man iets terug waardoor de spanning terug was in de wedstrijd. Tijdens de blessuretijd besliste Tarik Fagrach het duel (3-1) waarna Kozakken Boys diep in blessuretijd nogmaals een tegentreffer incasseerde waardoor de wedstrijd in een 3-2 overwinning voor de Werkendammers eindigde.