Mark Veenhoven (afstandschot)
59'

15 augustus 2020 15:00

Onbekend

De tweede thuiswedstrijd was nauwelijks begonnen of er werd al gescoord. Een goede actie van Teije ten Den, die de verdediging omzeilde, legde de bal breed op Kay Tejan die de 1-0 op het scorebord zette. Het eerste gevaar van vv Capelle kwam er na 9 minuten, na een goede vrije trap kon Sven van Ingen een doelpunt voorkomen.

Na 20 minuten een goede corner voor Kozakken Boys, waarbij Sven van Ingen de bal tegen de touwen kopt, 2-0. Na een half uur staat Teije ten Den oog in oog met de Capelle doelman, maar verzuimt de score uit te breiden.. Vijf minuten later is het aan de andere kant wel raak, Joseph Goncalves schuift de bal achter Richard Arends.

Kozakken Boys gaat weer op zoek naar een treffer en krijgt in de 40ste minuut een strafschop, Teije ten Den gaat achter de bal staat en schiet beheerst derde voor Kozakken Boys binnen, wat tevens de ruststand werd.

Na de rust is Kozakken Boys weer goed gestart. Na 2 minuten krult Jeffrey Rijsdijk een vrije trap over de muur en laat de doelman van Capelle kansloos. Vervolgens blijft Kozakken Boys de aanval zoeken. Een goede actie van Nizar Mekkaoui, over rechts, bereikt Thomas Marijnissen, maar helaas stiut de bal verkeerd op.

In de 59ste minuut is het wel raak, Mark Veenhoven krult de bal schitterend achter de Capelle doelman. In het vervolg van de wedstrijd blijft Kozakken Boys kansen creëren door goede acties van Nizar Mekkaoui en Kubilay Koylu, maar o.a. Thomas Marijnissen en Prince Rajcomar weten het net niet meer te vinden en blijft het bij een 5-1 overwinning op hoofdklasser vv Capelle.

Volgende week zaterdag, 22 augustus speelt Kozakken Boys opnieuw een wedstrijd, wij gaan dan op bezoek bij Achilles Veen. Aanvang 14.30 uur.