0 - 2

38'
69'

11 augustus 2020 20:00

Onder donkere wolken werd er iets later afgetrapt in Almkerk, waar Kozakken Boys zijn vierde wedstrijd speelde. Blijkbaar waren beide teams niet gewend om in de regen te spelen, want het eerste kwartier gebeurde er vrij weining. Na 20 minuten was de eeste kans van Kozakken Boys, na een goed lage voorzet van Royston Drenthe, schoot Teije ten Den net naast. Na een klein half uur kreeg Kozakken Boys de gelegenheid om de score te openen, omdat Mark Veenhoven in de zestien werd neergelegd, kregen we een strafschop. Yasin Ouja ging achter de bal staan, maar de bal ging hoog over het doel.

Na 38 minuten was het wel raak. Yasin Ouja gaf een prima diepe bal op Mark Veenhoven, die vervolgens beheerst de 0-1 binnen schoot. Net voor de rust werd de score bijna verdubbeld, maar Teije ten Den kopt over na een voorzet van Nizar Mekkaoui.

Net na  rust was de eerste grote kans voor Almkerk, maar de bal gaat naast het doel van Nils den Hartog. Na een geweldige diepe bal van Norichio Nieveld, maakt Kubilay Koylu er in de 69ste minuut 0-2 van. Dit werd tevens de eindstand.

A.s. zaterdag speelt Kozakken Boys opnieuw een wedstrijd, dan is vv Capelle te gast in Werkendam. De aftrap is om 15.00 uur.
Wilt u komen kijken vergeet u dan niet te registreren, alles hierover vindt u elders op de website.