ST Altena/Almkerk MO17-1

2e klasse 06

30 november 2019 12:30

Onbekend

Na drie wedstrijden op rij met ruime cijfers te hebben gewonnen stond vandaag de topper tegen ST Almkerk/Altena MO17-1 op het programma. In de beker troffen wij deze ploeg ook al aan, toen werd er in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-5 verloren.

De huidige nummer twee (Kozakken Boys) en één (ST Almkerk/Altena) stonden vandaag dus tegenover elkaar. Om 12.30 uur werd op sportpark 'de Zwaaier' afgetrapt onder leiding van MO15-coach Addy Visser.

De eerste tien minuten waren we nog een beetje zoekende. In de beginfase kregen we wel een goede kans. Een voorzet van Kimberly kwam voorlangs, maar Tsowinar kwam net te laat om deze voorzet af te ronden. Aan de andere kant tikte Jonneke een schot over. Niet lang daarna is het wel raak, helaas voor ons aan de verkeerde zijde. De aanvalster van onze gasten weet zo door de verdediging te lopen en maakt de 0-1. Een hoekschop aan onze zijde dan, in de kluts kwam deze voor de goal en Fleur leek de gelijkmaker op de schoen te hebben, maar ze schoot over. De voorhoede met Fleur, Estelle, Tsowinar en Kimberly kreeg gedurende de eerste helft een aantal kansen, maar helaas zonder resultaat. Degene die misschien nog wel het meest in de buurt van een goal kwam was Tsowinar, zij schoot, de keepster liet los, maar zij wist op de een of andere manier toch nog een tegengoal te voorkomen. Net voor rust was het de uitploeg die via een kopbal nog tot scoren kwam. Zo gingen we rusten met een 0-2 ruststand.

Het middenveld werd vandaag bezet door Elise, Daphne, Renate, Merel, Naomi en Dirkje. De bal werd hier een aantal keer goed verovert en de aanvallers werden zo nu en dan ook goed weg gestuurd. Na een goede actie van Kimberly kwam de bal bij Estelle terecht, Estelle speelde weer terug naar Kimberly, Kimberly gaf voor op Tsowinar, maar tot scoren kwam Tsowinar niet. De verdediging van vandaag bestond uit Sanne, Kayra, Leaf en Kayleigh, een aantal keer weten zij met een goede actie een aanval onschadelijk te maken, maar ook komt er een aantal keer een aanvalster goed door. Een corner van ST Almkerk/Altena zorgde er nog voor dat de stand op 0-3 werd gebracht. Zo eindigt deze wedstrijd in een 0-3 overwinning voor de meiden van ST Almkerk/Altena.

Volgende week staat de wedstrijd tegen SSC'65 op het programma.