Kozakken Boys MO17-1

Groep 2 02

7 september 2019 11:00

Onbekend

De wedstrijd tegen Sleeuwijk MO17-1 stond vandaag op het programma. Vandaag hadden we een aantal afwezigen, daarom deden Marieke en Anna uit de MO15 deze wedstrijd met ons mee.

Om 11:00 uur kon er afgetrapt worden op sportpark 'de Roef'. Al snel na het eerste fluitsignaal krijgt Kayra net buiten de zestien de bal voor haar voeten, ze besluit te schieten en raak! Tussenstand 0-1. De voorsprong konden we niet lang houden, Sleeuwijk kwam namelijk door onze verdediging heen en maakte zo de stand weer gelijk, 1-1. Na de 1-1 bleven de doelpunten even uit, maar een mooie aanval liet niet op zich wachten. Jonneke gaf de bal mee aan Estelle, zij kan aan de linkerkant van het veld Dirkje bereiken waarna Dirkje Marieke diep stuurt. Marieke geeft voor maar helaas weet zowel Kimberly als Fleur de bal niet binnen te tikken. De verdediging met Estelle, Leaf, Sanne, Elise en Kayleigh weet weer veel aanvallen onschadelijk te maken. Een corner voor ons dan, Estelle neemt deze vandaag. Een mooie hoekschop komt voor het doel een beetje in de kluts en uiteindelijk in het doel terecht. Even was de vraag aan de zijlijn wie er gescoord had, maar toen Sanne haar handen in de lucht had wisten we genoeg🤪, 1-2. Voor de rust krijgen beide ploegen nog een kans, maar beide pogingen gaan net naast.

Tijd voor de tweede helft, waar al snel een corner plaatsvindt. Deze wordt voor geslingerd en raak! Zo kan je nooit een goal maken en zo kan je er twee in één wedstrijd binnen schieten, Sanne maakt de 1-3! Vanaf de rechtshalf positie wist Renate zichzelf meerdere malen goed vrij te spelen en de aanvalsters diep te sturen. In de tweede helft kwamen er niet heel erg veel grote kansen meer aan beide kanten, totdat we de slotminuten bereikten. Tsowinar weet zichzelf vrij te spelen en zo de 1-4 binnen te schieten. Direct na de aftrap weet Marieke een prachtige voorzet af te leveren waarna Tsowinar meteen haar tweede mag binnen schieten, 1-5.

Het eindsignaal klinkt en zo gaan de drie punten mee naar Werkendam. Marieke en Anna bedankt voor het meedoen vandaag.

Wij wensen Sleeuwijk MO17-1 veel succes verder dit seizoen en tot de volgende ontmoeting in de competitie ðŸ‘‹.

Aanstaande zaterdag staat de laatste bekerwedstrijd uit de poule op het programma, Be Ready is dan de tegenstander.