1 - 1

Kozakken Boys MO17-1

2e klasse 06

17 november 2018 11:15

GJS MO17-1 was de ploeg waar wij op zaterdag 17 november op bezoek mochten gaan. De meiden uit Gorinchem staan op een tweede plaats in de competitie en wisten tot nu toe 4 wedstrijden te winnen. Wij wisten de voorgaande twee wedstrijden overduidelijk te winnen. Pakten GJS vandaag hen vijfde overwinning of wij onze derde op rij?

Het eerste schot van de wedstrijd kwam van Tsowinar, haar schot kon door de keepster van GJS nog net tot een corner verwerkt worden. Deze levert niks op, maar we houden wel balbezit. Opnieuw beginnen dus met een aanval. Een ingooi van Dirkje komt bij Kayra terecht waarna zij de bal voor Tsowinar klaarligt en kan uithalen, nu staat de lat in de weg voor een goal. Een schot van Kimberly wordt net uit het doel gewerkt, de corner die hierop volgt wordt door Lisa voor het doel gebracht. Helaas wordt er geen medespeelster gevonden en dus een tegenaanval van GJS, gelukkig staat Sanne daar die de bal onderschept, wat onze verdedigsters van vandaag wel vaker deden :). Twee corners voor GJS leverde niks op, onze keepster Jonneke had niet heel veel te doen vandaag en als er dan toch een bal kwam werd het gevaar door Jonneke geweken. Een schot van Kayra had net niet de goede richting en haar poging eindigde net naast de goal. Even later werd een schot van Merel opgevangen door de keepster. De laatste aanval van de eerste helft leverde helaas niks op, Tsowinar weet de lange hoek net niet te vinden, Estelle legt de bal daarna breed maar het schot van Kimberly wordt geblokt. We gaan dus rusten met de brilstand.

De tweede helft is van start en de eerste echte goede kans van de wedstrijd voor GJS kwam net na rust, het schot van de aanvalster van GJS gaat maar net over. Tsowinar vond vandaag voor de tweede keer de lat, maar de volgende kans was wel raak! Kayra legt breed op Kimberly, zij brengt de bal voor en dan is het Tsowinar die scoort, 0-1! Ook Daphne, Fenna en Meike werkte vandaag weer kei hard. Nadat een speelster van GJS dit keer de sliding van Kaylee wel kon ontwijken, schiet zij in de lange hoek en staat het zo 1-1. Wij wouden hier voor de winst gaan dus met een paar omzettingen in het team gingen we weer met zijn alle op de aanval. Kaylee probeerde het nog half vallend met een schot maar deze kon door de keepster van GJS gepakt worden. De laatste twee corners van deze wedstrijd waren nog voor ons maar deze vielen er allebei nét niet in. Een 1-1 gelijkspel is dus de eindstand.

Wij wensen GJS MO17-1 veel succes verder in deze competitie en wie weet staan we volgend seizoen weer tegenover elkaar.

Aankomende woensdag staat de wedstrijd tegen Arkel MO17-1 op de planning. Op eigen veld staan wij om 19:30 uur aan de aftrap. Zien wij jou ook?