Woudrichem MO17-1

Groep 2 17

12 september 2018 19:45

Joost Kant

Op ons prachtige hoofdveld mochten wij onze eerste thuiswedstrijd gaan spelen. Tegenstander was v.v. Woudrichem MO17-1 . Afgelopen zaterdag wisten wij met grote cijfers te winnen, 0-14. Of dat het vandaag weer zo ging? Het was al snel duidelijk van niet. We kregen een paar kansen, maar na 40 minuten keken we na een 0-2 achterstand aan. Dat het beter moest in de tweede helft was duidelijk. De tweede helft begonnen we gelijk veel beter dan de eerste helft. We komen dan ook terecht op een 1-2, doelpunt kwam van Tsowinar. We kregen als team het vertrouwen dat er nog meer in zat, als team hebben wij ons dan ook terecht teruggeknokt naar een 2-2, doelpunt kwam wederom van Tsowinar. Na 80 minuten floot de scheidsrechter af en konden wij met een goed gevoel van de tweede helft het veld afstappen. Zaterdag spelen wij de derde bekerwedstrijd tegen v.v. Hardinxveld MO17-1. Na het laatste fluitsignaal van deze wedstrijd zal ook bekend worden of wij door gaan in de beker.