Check op deze pagina een dagelijkse update van de avonturen van ons tweede op het trainingskamp in het Spaanse Benidorm!

Daarna werd er een wandeling gemaakt naar de boulevard en geluncht bij De Blauwe Walvis.

Het was een fantastisch trainingskamp in Benidorm met alles erop en eraan. Een stuk voetbal en een stuk ontspanning.

Iedereen bedankt!

Dag 4 - zaterdag 13 januari

Vrijdagavond stond de voetbalquiz op het programma, georganiseerd door Dennis en Youri.
Voetbal quiz 1 Voetbal quiz 2 Voetbal quiz 3

Na 60 vragen en 3 fotorondes verder waren Nabil en Angelo de winnaars. Hendri en Ronald eindigden op de 2e plek en Richard en Jurgen complimenteerden het podium.
Winnaars voetbal quiz

Zaterdagochtend stond het karten op het programma.
Na een massastart eindigden uiteindelijk Michael als overtuigende winnaar.
Karten 1 Karten 2

In de middag werd een Nederlandse kroeg opgezocht om het vlaggenschip aan te moedigen.
Na een 0-2 overwinning barste het feest los.
In de avond werd er wat gekaart en zochten de meeste voor de laatste keer een discotheek op tot in de late uurtjes.

Dag 3 - vrijdag 12 januari

Gisteravond bracht een groot deel van de selectie door in Café de Leeuw.
Daar werd een feestje gebouwd. Voor de meeste werd het een latertje, of beter gezegd een vroegertje.
Sommige bleven in het hotel en hielden rekening met de wedstrijd van vandaag.
Klop op een scooter Strand in de avond

De wedstrijd tegen 1e klasser Fortuna Wormerveer begon voortvarend met een 1-0 voorsprong via Bart Jongejan.
De voorsprong bleef niet lang in stand, want via een vrij trap werd het 5 minuten later weer 1-1.
Na 25 was het Johnny Lommers na een goede individuele die de boys weer op voorsprong bracht.
Ook deze voorsprong was snel weer verdwenen. Fortuna Wormerveer boog het snel om naar een 3-2 voorsprong, was tevens de ruststand.

Warming up 1 Warming up 2

De tweede helft vloeiden de krachten weg bij de jongens.
Een paar minuten naar rust ging doelman Rob de Groot in de fout en werd het 2-4.

Wedstrijd Wedstrijd 2 Uitgeput van de wedstrijd

De boys kregen nog enkele mogelijkheden, maar deze werden niet benut.
De gasten uit Wormerveer scoorden nog wel een keer en dat bracht de eindstand op 2-5.
Al met al een nuttige en goede wedstrijd tegen een zeer sterke 1e klasser.
Wedstrijd selectie 1

Vanmiddag hebben de jongens vrijaf en vanavond staat de voetbalquiz op de planning.

Dag 2 - donderdag 11 januari

Gisterenavond werd er een Nederlandse kroeg opgezocht en uiteindelijk belandde bijna iedereen in de Old Dutch, daar werd een feestje gebouwd.

In de Old Dutch In de Old Dutch

De volgende ochtend ging de wekker weer vroeg en stond er weer een training op het programma.
Het werd weer een pittige training met tussendoor wat ontspanning.

‘s middags werd er na de lunch de boulevard opgezocht en werd en wandeling gemaakt met de selectie en aanhang.
Terras op de boulevard Wandeling op de boulevard

Vanavond heeft de selectie vrijaf. De grote vraag is of iedereen op tijd naar bed gaat?
Want morgen is er een Wedstrijd om 11.00 uur tegen 1e klasser Fortuna Wormerveer

Dag 1 - woensdag 10 januari

Vanmorgen vroeg zijn spelers, staf, sponsoren en supporters richting Rotterdam gegaan om het vliegtuig te pakken.

Wachten op het vliegveldWachten tot het opstijgen

Om kwart over 9 kwamen zij aan in Alicante, Spanje. Vanaf het vliegveld in Alicante werd er met de bus richting eindbestemming Benidorm gereden.
In Benidorm zal het de ploeg van Kozakken Boys 2 zich gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Na het aankomen bij het hotel ging iedereen inchecken en even kijken op de kamers. Dit resulteert in een paar prachtige plaatjes.