Tejan keert terug bij Quick Boys, ook Arends vertrekt

24 januari 2021 13:45

KB Media/Devin van der Wiel

Kay Tejan en Richard Arends zijn bezig aan hun laatste maanden als Kozak. Aankomende zomer nemen de club en spelers afscheid van elkaar. Tejan tekende onlangs een tweejarig contract bij zijn vorige club Quick Boys, Arends heeft nog geen nieuwe club gevonden.

De 23-jarige Tejan kwam in 2019 over van Quick Boys, waarna de aanvaller in twee seizoenen 27 officiële duels voor onze club speelde. Tegen Katwijk (2-2) maakte hij eind september van vorig jaar op aangeven van Gwaeron Stout zijn laatste van in totaal acht goals voor de Werkendammers.

Arends is bezig aan zijn vierde seizoen op De Zwaaier. De 30-jarige doelman kwam destijds over van Spakenburg, dat hij eerder uitkwam voor het IJslandse Kevlavík en TOP Oss. Arends speelde 71 wedstrijden in het tenue van Kozakken Boys, waaronder tijdens de ‘finalewedstrijd’ tegen Katwijk (0-0) en de bekerwedstrijd tegen Vitesse (1-2).

Kozakken Boys bedankt Kay en Richard voor hun inzet voor onze vereniging en hoopt hen nog in actie te zijn voor de seizoenswissel.

Selectie Kozakken Boys 2021/2022: Leon Bot, Tarik Fagrach, Sven van Ingen, Frenk Keukens, Ricardo Kieboom, Kubilay Koylu, Johnny Lommers, Thomas Marijnissen, Nizar Mekkaoui, Norichio Nieveld, Jeffrey van Nuland, Yasin Ouja, Kaj Ramsteijn, Jan Schimmel, Gwaeron Stout, Mark Veenhoven en Stephen Warmolts. 

 

Foto: Hans Kieboom

Delen

Lees meer over:
kay tejan richard arends selectienieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!