JO9-3 gaat winterstop houden met vette winst

Arkel JO9-3

5e klasse 024

16 december 2017 8:30

Zelf

Vanochtend vroeg, nog donker, traden om half 9 onze JO9-3 kanjers aan voor de return op Arkel.
Thuis op het pupilleneveld moest de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar gespeeld worden.
Na veel bibbers en rillen en na het warm lopen kon de wedstrijd beginnen.
Er was toch niet te zien dat er al even niet getraind kon worden want wat waren ze sterk.
Goed overspelen en vrij lopen.
Roepen naar elkaar en hard werken met elkaar.
En toen.. Boem.. kwam Roan aangevlogen en knalde knetterhard de 1-0 binnen.
Wij maakten het spel en speelde het voetbal.
Bij het rustsignaal was het dan ook al 3-0.
In de 2e helft een kleine omzetting in posities en zo kwam ook onze , normaal gesproken achterhoede, aan scoren toe.
Lea en Thomas konden hun doelpuntje meepakken. Bram was vandaag een aantal keer heel heel heel dicht bij zijn 1e doelpunt maar helaas voor hem stond er nog een paal in de weg. Maar die gaat seizoenshelft 2 echt nog wel scoren.
Onze keeper stond inmiddels vastgevroren aan het veld, dus toen  na 2 x  20 minuten en een 6-0 overwinning het einde  van de wedstrijd was aangekomen was hij blij dat hij nog even mocht duiken bij de penaltys.
Jongens, meisjes, trainers en trainsters jullie hebben een hele moeilijke start gehad in het begin maar zijn oooh zo super dubbel goed geworden. Regelmatig is de winstpartij binnen gehaald. Wordt er goed overgespeeld en hard geschoten. De keeper is enorm gegroeid in z'n reddingen en de verdedigers weten inmiddels de bal wel weg te werken.
Vanaf deze plek wens ik jullie ( en alle mensen die de moeite nemen wekelijks mijn stukje te lezen ??) alvast hele prettige feestdagen en een goed gezond en sportief 2018.

Leidster JO9-3