2 - 5

Kozakken Boys JO9-3

5e klasse 024

2 december 2017 9:00

Op deze mistige, koude, vriezerige zaterdagochtend trapten we om 9:00 uur af  bij Madese Boys.
Na een matig begin van onze kant, nog bevroren denk ik, kwamen we door Roan toch op een 0-1 voorsprong.
Made mocht wederom een aftrap nemen en nog steeds leek het of wij aan het gras vast gevroren zaten. Uiteindelijk was er ook niet aan te ontkomen dat Made langszij kwam.
Snel erachteraan volgde ook het 2e doelpunt van Made. Waardoor we de rust ingingen met een 2-1  achterstand.
Na wat ranja een peptalk van Anouk kwamen ze weer het veld op voor helft 2. Anouk heeft in de rust de opstelling iets veranderd en dat bleek ten goede.
Nu waren ze ondooid.
Vrij snel scoorde Thijs de gelijkmaker. En na de aftrap vond ook Lea het netje van de tegenpartij.
Zo sta je achter en zo sta je ineens 2-3 voor.
Onze keeper Max heeft nog een paar keer een redding moeten maken maar verder niet veel te doen gehad omdat onze Bram helemaal in de winning mood was. Hij ging fel ieder duel in en liet de tegenstander geen kans om te schieten.
Na goed overspel kwamen we wederom aan aanvallen toe en Thijs tikte de 2-4 binnen.
Thomas en Hanne waren  vandaag van het klaarleggen voor de spitjes dus ook Roan kon nog een extra doelpuntje meepakken. Wat dus de stan bracht op een 2-5.
Dit is ook de eindstand geworden.
Na even te moeten ontdooien is in helft 2 weer gebleken dat onze kanjers het harstikke goed doen.
Nu zenuwen voor pakjesavond en volgend weekend lekker uitslapen dan hebben we geen wedstrijd gepland staan.

Leidster JO9-3