Kozakken Boys JO9-3

5e klasse 024

18 november 2017 9:00

Onbekend

Vanmorgen voor dag en dauw alweer op gestaan om met de kanjers deze ronde te vertrekken naar EBOH in Dordrecht.
De thuis wedstrijd eindigde na een zinderende slotfase in 3-3 dus benieuwd naar deze wedstrijd.
Vandaag was Roan ( tevens 2e in de kozakken boys topscorerslijst) afwezig dus Anouk was gedwongen de opstelling wat te veranderen. De dames Lynn en Lea, normaal achterin, gingen het vandaag eens voorin proberen en wat bleek. Dat was nog verdienstelijk ook.
De 1e helft over en weer gebald . Heel spannend eigenlijk. Max de keeper zat helemaal in zn flow vandaag en redde de ene na de andere bal. De rust werd aangevangen met een 0-0 stand.
Vlak na de ranja schoot de tegenpartij toch raak. Maar de JO9-3 zal de JO9-3  niet zijn als ze daar niet gelijk korte mette mee maakte. Dus 1-1.
Ook kwam al vrij snel de voorsprong van 1-2. Beide doelpunten door Lynn vandaag.
We speelde goed over en verdedigde als waakhonden. Qua inzet felheid en doorzetten was dit de beste wedstrijd ever van iedereen.
Na 20 minuten in helft  2 nog steeds de voorsprong voor ons. De winst zou ieder moment binnen kunnen zijn. Aangezien we 20 minuten speeltijd hebben. Maar dan zijn er altijd van de grrr momentjes. Soms lopen horloges niet gelijk zeker niet als de thuis ploeg in de aanval is. Helaas viel dan ook in minuut 25 de 2-2. Helaas... en vandaar de knipoog.
Maar alle complimenten naar onze JO9-3. Gevoetbald als de beste. Verdedigd als de beste. Alles was top vandaag.

Afgelopen dinsdagavond dan echt de aller aller laatste training voor de kids van de JO9-3 met hun trainster: Mucella.

Zij zal gaan vertrekken naar Turkije om daar te gaan wonen.

De kids hebben allemaal een lieve tekening en/of kaart gemaakt voor haar.

Om te zorgen dat ze ons niet vergeet hebben wij een lekker Hollands Pakketje voor haar gemaakt. Vol met typical Dutch stuff..
Lekkere drop, pannenkoekenmix, erwtensoep, rookworst, borrelnootjes, pindakaas, pepermuntjes, aardappelpuree, bruine bonen, hagelslag en appelmoes..

Kan ze iedere keer weer terug denken aan haar kiddo's van de JO9-3

Wij als ouders, haar medetrainster Anouk en natuurlijk de spelers en speelsters wensen haar heel veel plezier.