Unitas JO9-3

5e klasse 024

25 november 2017 11:15

zelf

Vanmorgen 11:15 kregen we Unitas op bezoek. Omdat we zelf een aantal spelers tekort kwamen hadden we vandaag Tim en Lenard te gast.
Eigenlijk een vrij saaie, simpele wedstrijd.
Kozakken Boys overheerste continue en er werd weinig tegenstand geboden.
De 1e helft werd afgesloten met een 2-0 voorsprong. Onze keeper Max had welgeteld 1 bal gekregen en dat was notabene nog een terugspeelbal.
De score had wel veel uitgebreider kunnen zijn maar onze kiddo's waren lief met schieten op het doel van de tegenpartij.
De tweede helft had niet echt een verandering in spelbeeld.
Wij voetbalde en overheerste en waren wederom lief met schieten.
Ook in de 2e helft werd er 2x gescoord wat de eindstand bracht op een 4-0 overwinning.
Keeper Max was erg blij dat er na de wedstrijd nog een penalty serie plaatsvond. Mocht hij eindelijk duiken.
De doelpunten van vandaag kwamen van Tim (3x) en Thijs.
Volgende week een vroegertje uit naar Madese Boys. Daar weer knallen met die ballen.