Kozakken Boys JO9-3

5e klasse 024

11 november 2017 10:15

Zaterdag  een uitwedstrijd gespeeld in en tegen Arkel. Na wat rondjes omdat de routebeschrijving iedereen een doodlopend stuk instuurt arriveerde we ruim op tijd.
Dit keer een gelijkwaardige tegenstander voor ons. Zo was ook goed te merken in helft 1. Over en weer werden er acties opgezet en het spel van onze boys was gewoon goed. Vandaag zonder Daye en Hanne wat ook gelijk betekend dat onze "vaste coaches" er niet waren. Gelukkig was daar de vader van Roan die deze taak ook prima beheerst. Na 2 flinke schoten op doel die door onze verdediging en keeper niet te stoppen waren kwam het rustsignaal. Met een 2-0 achterstand naar de ranja. Bij aanvang van helft 2 waren wij het die het spel maakte. Al snel werd er gescoord en was het 2-2. De 1e helft herhaalde zich qua spel en 3-3 werd gehaald. Wederom werd er door Arkel nog 2 keer goed uitgehaald. En is de wedstrijd helaas verloren met 5-3. Maar goeie pot gespeeld. En weer veel geleerd.