3 - 7

Kozakken Boys JO9-3

5e klasse 024

14 oktober 2017 8:30

Op een nog donkere zaterdagochtend werd er al vroeg verzameld op ons sportpark 'de Zwaaier' voor een uitwedstrijd naar Unitas in Gorinchem. Vol goede moed van de geweldige wedstrijd vorige keer werd er om half 9 afgetrapt. Al vrij snel kwamen onze kanjers op een 0-1 voorsprong. Daarna volgde snel de 0-2. Super verbaasd en de adrenaline erin werd er gerust met een 2-4 voorsprong. Onze kanjers hadden de smaak te pakken. Zo voelt het dus om te winnen!! En het zat er in vandaag. Na weken van doelpunten tegen, en niet de minste, was dit toch wel echt gaaf. Dus gas erop en knallen in de 2e helft. De 1e 10 minuten  waren doelpuntloos, beetje over en weer tikken aan beide zijde en ineens was daar weer de drive uit de 1e helft. Mega reddingen van keeper Max zorgde ervoor dat er spelers van de tegenpartij nogal geïrriteerd raakte waardoor wij nog meer in de flow kwamen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een doelpunten festijn. Roan tikte er 5 binnen vandaag,  Thijs 1 en Daye 1. Lynn stond haar "mannetje" in de verdediging, daar kwam vandaag niemand aan voorbij. Hanne was de stoorzender op het middenveld en Bram gaf prima assists. En scoorde zelfs bijna.
Uiteindelijk hebben we dus gewoon VET gewonnen met 3-7.