Emiel Dolislager (afstandschot)
Stijn Vorthoren (afstandschot)

Onder 12, JO12-1, 3e klasse 2

18 november 2017 8:30

Zaterdag in de vroege ochtend uren mochten de jongens en natuurlijk de ouder uit naar Alblasserdam waar de wedstrijd tegen De Alblas  gespeeld zou gaan  worden.

De Alblas koploper in de competitie met 2 wedstrijden meer dan ons was natuurlijk niet van plan ons zomaar te laten winnen want ook hun willen natuurlijk kampioen worden.

Na een wat rommelige eerste helft waar in Kozakken Boys de bovenliggende partij was begonnen de jongens vol enthousiasme aan de tweede helft want iedereen wil graag kampioen worden bij de JO12-1 , al snel was het Emiel Dolislager die toesloeg met een mooie goal niet veel later was het wederom Emiel die alweer zijn 17e goal van dit seizoen maakte , deze goals maakt hij natuurlijk niet zomaar het hele team verdient hiervoor de complimenten Messi en Ronaldo scoren namelijk ook niet zonder dat ze de bal krijgen van hun medespelers.

Stijn Vorthoren scoorde de 0-3  een geweldig doelpunt was dit van hem , hier mee bepaalde hij de eindstand.

Ook nog even iets over de andere jongens die niet scoorde maar zeker wel zo belangrijk waren ,

Werner:  goed gekeept , het gaat steeds iets beter Werner hou dit vooral vol

Gideon, Laurens,  Sebastiaan , Jesse, Roan  :  fantastisch verdedigd en de rust proberen te bewaren

Daniël : de stille motor op het middenveld veel meters afgelegd weer, en altijd respect voor iedereen ga zo door

Rowan , Raoul , Floris : ook jullie inbreng is zeker van waarde geweest goed gedaan.

Zaterdag is Sleeuwijk thuis de tegenstander de “concurrent “ maar dat maakt niet uit, de druk legt bij hun wij hebben het al fantastisch gedaan en we staan 2 punten voor  op hun , laten we vooral lekker rustig blijven en weer  goed trainen deze week dan weten wij zeker dat dit goed gaat komen.

Scheidsrechter bedankt voor het fluiten.