6 - 4

Kozakken Boys JO9-3

Onder 9, JO9-3, 4e klasse 09

30 september 2017 8:30

Vandaag stond er een uitwedstrijd tegen Peursum op het programma. Volle goede moed en hopend op een doelpuntje betraden  onze kanjers het veld. En het begin was magistraal. Al vrij snel kwamen we zelfs op voorsprong door een prachtig doelpunt van Thijs. Peursum, een beetje beduusd, herpakte zich goed en begon vol op de aanval. Maar onze verdediging was vandaag ijzersterk en de keeper moeilijk te passeren. Uiteindelijk kwam er een schot in de kruising die door niemand te houden  was en kwam Peursum langszij. Schouders eronder en verder. Na een strakke verre uittrap van de keeper Max bleek dit een goeie assist te zijn want wederom Thijs schoot de 1-2 binnen.
Goeie pot voetbal van beide kanten en ook nu kon de gelijkmaker niet uitblijven.
Net voor rust wist Roan de voorsprong weer te pakken met een onverwachte maar zeer verdiende voorsprong gingen ze aan de power ranja.. de trainers en leiders hebben ze een peptalk gegeven want er zat vandaag echt een gelijkspel of winst in.
Na rust moesten we even wakker worden. En als snel stond de stand op 4-3..jammer.. maar onze kanjers bleven knokken en werken voor elkaar.
Peursum haalde nog een paar prachtige schoten uit de hoge hoed die voor de keeper onhoudbaar waren. Uiteindelijk brengt Lea ons nog een doelpunt. Eindstand 6-4 verloren. Maar wat een inzet en werklust. De winst had in deze wedstrijd net zo goed onze kant uit kunnen vallen. Onze dames en heren hebben hard getraind en dat begint nu in de wedstrijd  hun vruchten  af te werpen. Alles spelers en speelsters vandaag waren mega top! Lieten zich niet aan de kant zetten en toonden inzet en lef. Dat dan de wedstrijd verloren word is jammer. Maar op deze manier kan er met een trots gevoel van het veld gegaan worden.

Leidster van de JO9-3