Vlasstraat 1 A
2988XR
RIDDERKERK
tel. 0180-420070

Dit weekend konden we weer voor het 'echie' spelen na een vrij Paasweekend te hebben gehad. Donderdagavond zijn we lekker fanatiek aan het trainen geweest. Het was af en toe de tongen buiten boord en de rode koppies waren zichtbaar.  Aart, Nienke afwezig dit weekend..Lize voelde zich na een weekje keelpijn niet fit om iets toe te voegen aan haar team dus ging mee om haar team langs de lijn bij te staan. Lynn kon daarom toch met ons mee ipv.MO13-2. Esmee ging gelukkig ook mee na een week ziek te zijn geweest. En wat we willen noemen, Maud zou afwezig zijn ivm.feestje avond ervoor, maar appte half in de week dat ze toch heel graag mee wilde doen. Zijn wel berichten waar je als leiding blij van wordt.

Rijsoord MO13-2 uit op het programma vandaag.
De meiden moesten het vandaag met coach Jeffrey doen die de hele week al opstellingen op papier aan kliederen was. Van horen zeggen dat de meiden fanatiek vanaf de aftrap aan de wedstrijd waren begonnen, dit bleek ook wel want na slechts enkele minuten kwam via het mobiele netwerk de 0-1 door in Werkendam. Romy liet de 0-1 maar weer eens van haar schoen komen. In de 6e minuut mocht Maud haar eerste goaltje meepikken deze morgen. Rond de 10e minuut kregen we een discutabele tegengoal, was de bal nu wel of niet over onze doellijn? De scheids van dienst vond van wel, maar aan de protesterende meiden van onze kant te horen was de bal op de lijn ipv.erover. Helaas werd tie geteld en stond er na 10 minuten 1-2 op het scorebord! Een kwartier later vond Romy dat het weer eens tijd werd voor een goal, 4 minuten voor rust maakte ze zelf de 1-3. Hiermee gingen we rusten en naar de kleedkamer op dit mooie complex in Ridderkerk!

Enkele minuten na rust maakte Maud haar 2e goal deze morgen, na een aantal keren terug te zijn gefloten voor buitenspel. Blijft lastig voor de meiden zo'n eerste seizoen met buitenspel. Maud maakte dit seizoen hiermee haar 16e!goal in ons team, 1-4! Romy kreeg waarschijnlijk iets meer 'doelpuntenpremie' want die schoot kort daarna haar 3e binnen en dus een 'hattrick', 1-5! Voor Romy betekende dit haar 15e goal dit seizoen!
Naomi bekent om haar afstandschoten stond al een aantal weekjes droog maar wist nu dan eindelijk eens met 2 fantastische afstandspegels de 1-6 en 1-7 op haar naam te zetten! 1-7 voorsprong met nog 8 minuten op de klok! Verdedigingers willen ook weleens scoren, een kans die ze meestal alleen krijgen met een corner of vrije trap. De laatste minuten van de wedstrijd mocht Lynn zich als spits 'Giménez' wanen. En wist in de slotminuut dan eindelijk haar eerste officiële goal in ons team te maken met een prachtig schot, 1-8! Eerder maakte ze dit seizoen een goal bij de MO13-2 en nu dus bij haar eigen team wat ze al zolang graag wilde!
1-8 eindstand!

Verslag moest van afstand deze keer en 'van horen zeggen'(blijft dus gevaarlijk 😬)
We gaan langzaamaan richting het einde van onze competitie. We strijden voor de de bovenste plaats met nog 4 wedstrijden te gaan staan we bovenaan! GDC een van onze 2 concurrenten heeft 2 wedstrijden minder en hun wedstrijd is gisteren bij ST Oosterhout gestaakt. Dus blijft spannend hoe dit af gaat lopen. EBOH onze andere concurrent heeft 1 wedstrijd minder als ons. We komen ze beiden nog tegen. We staan bovenaan en om er te blijven is vaak moeilijker dan er te komen. We hebben het volste vertrouwen in jullie dat we tot de laatste speeldag om de 1ste plaats mee blijven doen! We zijn super trots op jullie, we hebben een leuk team, gezellige aanhang een eventueel kampioenschap zou de kers op de taart zijn. Zover is het nog niet, we zullen serieus moeten blijven trainen en waken voor gemakzucht.
Geniet van de overwinning meiden we zien elkaar Maandagavond weer en trainen we zoals gezegd tot 19:45 op de Maandag!

WIJ ZIJN DE MO13-1 🔴⚪️👊