Sluisweg 131 A
3371ET
HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

Het is zaterdag 9 maart en vandaag staat om 12:30 de wedstrijd Hardinxveld – Kozakkenboys op het programma.
Van te voren weten we dat we aan elkaar gewaagd zullen zijn, maar we zien zeker kansen om hier 3 punten te pakken.
Rond 12:00 komen we aan in Hardinxveld en zoeken we kleedkamer 8 op. We nemen de opstelling door. Veronique op doel met daarvoor Julia B, Guusje, Lynn en Lea. Daarvoor Jente en Julia T, op het middenveld Naomi en voorin Lynne, Zippora en Femke. Sofija, Maaike en Sanne beginnen op de bank daarna gaan we richting veld 2.
Om 12:30 trappen wij de wedstrijd af. We zijn direct goed aan de bal. Naomi en niet veel later Zippora weten de eerste kansjes te creëren. Je kunt goed zien dat er twee goede ploegen aan het voetballen zijn. Er word hard gewerkt alleen te vaak nog de diepe bal gespeeld.
De eerste echte gevaarlijk aanval van Hardinxveld komt in minuut 29 met een schot op de paal.
Net voor rust schiet Femke nog net voor langs en een corner die daar uit volgt word door Lynne op de keepster geschoten en zo gaan we met een 0-0 stand de rust in.

In de rust de meiden uitgelegd dat we meer kansen hebben gecreëerd maar dat we echt gevaarlijker voor het doel moeten komen.
We besluiten om ons positie spel aan te passen en gaan weer richting het veld.

In de tweede helft trapt Hardinxveld af.
De eerste kans is voor Zippora, alleen die stuit op de keepster van Hardinxveld. Niet veel later krijgt Hardinxveld een goede kans maar deze gaat net over.
Daarna zijn we goed aan de bal, strijden vaak voor een bal, maar weten niet echt hele grote kansen te creëren.
In de laatste 10 minuten krijgen Lynne en Zippora allebei nog wel wat kansen, maar beide pogingen gaan over.
Het slot offensief is voor Hardinxveld, onze meiden worden moe en Hardinxveld word beter aan de bal, in de laatste minuut maakt Veronique nog een goede en broodnodige redding en hierdoor eindigen met de stand waar mee we begonnen zijn.

Volgende week komt GJS op bezoek op de Zwaaier, door ons gelijk spel is GJS de koploper geworden, waardoor we volgende week weer tegen de koploper mogen voetballen 😊. Zien we jullie op de Zwaaier ?!