Sportlaan 1 -3
5502ED
VELDHOVEN
tel. 040-2533700

Na toch wel een zeer vervelende nederlaag thuis tegen HBS (1-2) gingen we afgelopen zaterdag naar Veldhoven om de strijd aan te gaan tegen UNA.
Una won thuis met 2-0 van het sterke Katwijk, dus wij waren gewaarschuwd.
Nadat we het strijdplan met elkaar hadden doorgenomen gingen we gelijk vanaf begin fluitsignaal ten aanval en dat resuulteerde na 15 minuten in een 2-0 voorsprong.
Una ging daarna vol op de aanval en werden wij onder druk gezet. Door goed de concentratie en elkaar te coachen gingen we met een 2-0 voorsprong de rust in.
Direct na rust kregen we diverse kansen om de wedstijd in het slot te gooien, helaas verzuimde dat waardoor we Una de hoop gaven dat er nog wat te winnen viel. Halverwege de 2e helft scoorde Una dan ook de aansluitingstreffer en ging op jacht naar de gelijkmaker.
Na wat goede reddingen van onze doelman besliste we in de slotfase de wedstrijd  en maakte via een goed uitgevoerde aanval de 3-1.
A.s. zaterdag spelen we thuis tegen VELO dat afgelopen zaterdag met 2-0 verloor van Gemert.
De balsponsor van deze wedstrijd is AvE.
De wedstrijd vangt aan om 12:00 uur.