Daal en Bergselaan 1 B
2565AB
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3681960

Na de laatste 2 wedstrijden te winnen met 3-1 tegen UNA en VELO stond er vorige week zaterdag de uitwedstrijd gepland tegen HBS uit Den Haag.
De thuiswedstrijd werd met 2-1 verloren , dus gingen we voor revanche van deze vervelende nederlaag.

Vol goede moed gingen we naar Den Haag ondanks dat er diverse spelers bij het eerste elftal moesten aansluiten ( uiteraard een goede zaak daar doen we het voor!!!!!)
Vol inzet en beleving gingen we van start en dat leverde een snelle 2-0 voorsprong op. Helaas scoorde HBS net voor rust de 2-1 zodat we na de rust toch aan de bak moesten.  Na de zaak weer op scherp gezet te hebben in de rust gingen we vol goede moed beginnen aan de tweede helft.
Na het missen van diverse kansen kwam dan toch de verdiende 3-1 en gingen de 3 punten mee naar Werkendam.
Door deze overwinning staan we op plaats drie.

Zaterdag a.s. staat de thuiswedstrijd gepland tegen koploper Katwijk. De uitwedstrijd werd met 1-0 verloren, uiteraard gaan we voor de winst!!
We hopen op veel suppost bij deze wedstrijd.
De balsponsor voor deze wedstrijd is:  Arie den Besten uit Noordeloos. Namens het team bedankt !!!!

De wedstrijd is om 12:00 uur op de Zwaaier.