18 november 2023 10:00

A. Visser

Zaterdag 18 november

Vandaag staat op het programma om 10:00 Kozakken Boys – VV Papendrecht.
9:15 verzamelen, de wedstrijd van de MO13-1 loopt alleen wat uit omdat de tegenstander de wastas vergeten is, dus kunnen de meiden rustig aan doen.
Sofija is nog geblesseerd, maar komt wel supporteren ! 💪🏻
Vanuit de MO13-1 sluit Elynn aan en vanuit de MO17-1 komen Lealy en Tess ons versterken.
Om 9:45 gaan we richting veld 1, de meeste meiden zijn al bij de duckout van veld 1 terwijl we de warming up nog moeten gaan doen. Na een hoop gesein komen ze eindelijk richting het pupillenveld om met de warming up te beginnen. Echt soepel gaat dit niet.
Om 10:10 is de MO13-1 klaar (5-1 winst 🥳) en betreden we het veld. Marcel Visser is er weer om te fluiten 💪🏻! en om 10:15 trappen we af.
Sanne, Guusje, Lynn en Julia staan in de verdediging, Jente, Naomi en Lea bedienen het middenveld en in de aanval starten we met Femke, Zippora en Lynne.
We zijn de eerste helft de bovenliggende partij en spelen bijna de gehele helft op hun zijde, echter zijn de meeste eind passes niet nauwkeurig genoeg en weten we niet echt vaak gevaarlijk te worden. In de 20e minuut geeft Femke een goede voorzet over rechts, Lealy legt hem terug op Lynne welke de 1-0 binnen schiet. Voor de rest weten we niet echt grote kansen te creëren. Ze missen de scherpte en de schoten missen kracht.
In de rust de meiden uitgelegd wat er beter moet, maar ook benadrukt dat de tegenstander nog geen kans heeft gehad, dus dat we er goed voorstaan, maar het ons zelf een stuk makkelijker kunnen maken door een paar doelpunten te maken.

Toch word het in de tweede helft niet beter. Wel verdubbelen we ons marge in de 54e minuut via een pas van Lea op Lealy. Maar ook dit doelpunt maakt niet de ommekeer in de wedstrijd.
Het is zelfs vv Papendrecht die in de 61e minuut na slecht verdedigend werk de 2-1 op het bord zet, daarna moeten we zelfs nog uitkijken dat we niet de 2-2 om ons oren krijgen en dit terwijl we veel beter zijn dan de tegenstander, maar de motivatie ebt weer hard weg.
Met wat pijn en moeite voetballen we ons naar de 70e minuut en fluit Marcel de wedstrijd af en kunnen we weer 3 punten bij schrijven.

Elynn, Lealy en Tess bedankt voor jullie inzet 👊🏻

Zoals iedereen zegt, je moet ook je slechte wedstrijden winnen, nu deze week hard trainen zodat we volgende week op bezoek bij GJS weer kunnen knallen! ⚽ ⚽ ⚽