4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

Zaterdag 25 november.

Vandaag staat de kraker GJS MO15-1 – Kozakken Boys MO15-1 op het programma, de nummer 2 tegen de nummer 3 âš―
GJS heeft tot nu toe alles gewonnen, wijzelf hebben alleen punten laten liggen tegen koploper Hardinxveld.
I.v.m. de vele regen houden we goed in de gaten of de wedstrijd niet word afgelast, maar alle seinen blijven op groen ðŸŸĒ staan.
Om 10:30 verzamelen we bij de Zwaaier en vertrekken we richting Gorinchem. Lennart is deze week verhinderd omdat hij met zijn eigen ploeg moet voetballen (2-3 winst). Nadat Gorinchem vorige week al hoog bezoek heeft gehad van de Goede Sint, is het deze week de MO15 uit Werkendam 💊ðŸŧ. Het kan niet op voor Gorinchem 😁.
Aangekomen bij GJS zoeken we kleedkamer 4 op. Dit maal is Lynn overgekomen van de MO13 en sluiten Eloise en Lealy aan vanuit de MO17. Julia is een weekendje weg en Sofija & Maaike (vanaf volgende week bij onze selectie) zijn nog geblesseerd.
Vorige week niet onze beste wedstrijd gespeeld maar wel 3 punten thuis gehouden, afgelopen woensdag is er goed, gezellig en fanatiek getraind. De meiden toegesproken en meegegeven dat we hier zeker kunnen winnen, maar dat alle kopjes inzet moeten tonen 👊ðŸŧ.
We beginnen met Sanne, Lynn, Guusje en Eloise in de verdediging. Daarvoor Jente en Lea. Naomi op het middenveld en in de aanval beginnen Femke, Zippora en Lynne.
Om 11:15 begeven we ons richting het veld, dat ligt er niet fantastisch bij 🌧ïļ, maar we zullen het er mee moeten doen.
11:30 trappen we af. De meiden van GJS beginnen wat sterker en in de 3e minuut na een goede aanval van GJS staat de 1-0 al op het scorebord ðŸ˜ģ.
Toch zijn de meiden niet van slag en blijven voetballen. We krijgen in de 7e minuut een corner. Lea neemt de corner, Lynne neemt deze aan, kijkt goed en past de bal door op Zippora welke de 1-1 binnen schiet.
Daarna blijven we goed aan de bal, maar ook GJS komt regelmatig op onze helft, je merkt dat we tegen een goede ploeg aan het voetballen zijn.
Toch is het Lea die in de 26e minuut vanaf de 16 even een doelpunt naar binnen lepelt 1-2 🎉.
Hier en daar ontstaan al wat pijntjes en moeten we wat wissels doorvoeren.
Toch weten we met 1-2 de rust in te gaan. Al met al een goede eerste helft.

In de rust meegegeven dat de meiden goed bezig zijn, maar dat we alle zeilen bij moeten zetten om hier te kunnen winnen. De meiden staan er positief in ! En na een sapje en een koekje gaan we terug richting het veld.

GJS trapt de tweede helft af.
Ook de tweede helft word er door beide ploegen weer goed en fanatiek gevoetbald. De eerste 25 minuten gaat het gelijk op, daarna word de druk van GJS steeds groter en groter, maar ons middenveld en verdediging houd goed stand. We moeten wel vaak wisselen wat ook resulteert dat Femke vandaag rechtsvoor, rechts midden, links midden en mid mid heeft gespeeld.
In de een na laatste minuut weet Jente Lealy nog een keer weg te sturen en die weet de bal net langs de keeper te frommelen. 1-3 en daarmee is de wedstrijd gespeeld.
De meiden mogen vandaag trots op zichzelf zijn 💊ðŸŧ. Ze hebben als ploeg gestreden en goed verdedigd.

We willen onze extra spelers nog even extra bedanken, want zonder hun was het zeker niet gelukt. Lynn MO13-1 die een dijk van een wedstrijd heeft gespeeld tegen een sterke tegenstander. Eloise stond als een rots links achterin en Lealy altijd dreigend met haar snelheid.

Sorry Gorinchem vorige week kwam er een Goede Sint wat brengen, deze week nemen de meiden van Kozakken Boys de 3 punten mee naar Werkendam ðŸĪŠ.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van deze fase op het programma, bij winst kunnen we nog kampioen worden 🏆, alleen zijn wat dan afhankelijk van onze concurrenten.