4 - 2

Kozakken Boys MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, Groep 2 15

2 september 2017 11:00

Na een glansrijke overwinning op Sleeuwijk afgelopen maandag (oefenwedstrijd 0-5) stond nu Waardenburg te wachten voor de beker. Het publiek had de tegenstander al tijdens de warming up geanalyseerd en wisten waar de kansen en mogelijkheden lagen. Helaas wist de tegenpartij dit zelf ook en hielpen de Keeper dan ook waar ze maar konden. Hierdoor kwam onze voorhoede niet door de verdediging van Waardenburg heen. Waardenburg greep de kansjes die ze kregen en zodoende gingen onze meiden met een 2-0 achterstand de rust in.

Na rust leek het of de meiden ook hadden ontdekt wat de zwakke plek van de tegenstander was en Merel pegelde van afstand de 2-1 in het doel. Even later wist Tsowinar er 2-2 van te maken en even leek er meer in te zitten. Daarna speelden er veel pijntjes en vermoeidheid een grote rol en wist het fysiek sterkere Waardenburg te profiteren. De eindstand werd helaas een vertekende 4-2. Volgende wedstrijd weer vol goede moed, want de strijdlust is aanwezig en de kwaliteiten ook!!