Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Na een gemakkelijke over winning thuis tegen EVV Echtmet 5-1 gingen we naar Kloetinge een van de concurrenten voor het kampioenschap.
Na een lange busreis en een goede warming up waren we klaar voor de wedstrijd.

We pakten gelijk de tegenstander bij de strot en kwanen na 30 seconden op een 0-1 voorsprong daarna bleven we geconcentreed spelen en bouwde we de voorsprong uit naar 0-4 bij rust.  De tweede helft hielden we de controle over de wedstrijd en gingen met de 3 punten in de tas naar huis.

A.s. zaterdag 28 oktober spelen we thuis tegen Orion om 12:00 uur.
De uit wedstrijd ging met 3-0 verloren dus een ieder is erop gebrand om deze wedstrijd met een overwinning  af te sluiten.

Ook voor deze wedsrrijd is er weer een balsponsor namelijk : Dekker Kozijnenprojecten BV uit Noordeloos.