Laaghemaal 38
5247NP
ROSMALEN
tel. 073-5223102

Na een moeizame overwinning vorige week zaterdag tegen Orion (1-0) stond vandaag de lastige uitwedstrijd op het programma tegen OJC Rosmalen.

De wedstrijd ging gelijk los. OJC Rosmalen begon ons gelijk onder druk te zetten en hoopte op een snelle goal. Gelukkig reageerde onze Kozakken gelijk hierop met een snelle counter die door OJC doormiddel van een overtreding halt werd toe geroepen. Uit deze vrije trap slim te nemen scoorde wij de 0-1. Helaas konden we niet lang genieten van deze voorsprong. Door een niet slimme actie kregen we een stafschop tegen en konden we verder met 10 man met de stand van 1-1. Na wat aanpassingen krgen we de wedstrijd onder controle en kwamen voor rust op een 1-2 voorsprong.
De tweede helft paste we onze tactiek aan en kwamen uit op een verdiende  1-3 overwinning.

A.s. zaterdag spelen we thuis tegen de nummer 2 Kloetinge om 12:00 uur.  Het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Zaterdag hebben zelfs 2 balsponsors namelijk : Johan Goedhart uit Sliedrecht en onze supportersvereninging.  Bedankt namens het hele team.

Wil men een leuke pot voetbal zien kom dan zaterdag om 12:00 uur naar de zwaaier.