Verlengde Sportlaan 2
3905AE
VEENENDAAL
tel. 0318-514562

In een teleurstellende wedstrijd leed Kozakken Boys opnieuw een onnodige nederlaag, deze keer tegen GVVV. De vertrouwde score van 2-1 herhaalde zich voor de zevende keer dit seizoen in het nadeel van de Werkendammers. Het winderige weer voegde een extra uitdaging toe aan het spel, maar zat duidelijk weer niet mee.

De eerste helft begon met Kozakken Boys die probeerde controle over het spel te krijgen. Echter, doelman Jansen maakte een grote blunder waardoor Kozakken Boys tegen een 1-0 achterstand aan keek. Vlak voor rust wist Tremour de gelijkmaker te maken op aangeven van Frenk Keukens, waardoor de Werkendammers alsnog met een opgeheven hoofd de rust in gingen.

De tweede helft was sprake vooral van evenwicht en stevende beide ploegen af op een gelijkspel. Een bijzondere situatie in minuut 70 zorgde ervoor dat GVVV met tien man kwamen te staan. Alle wisselmomenten hadden al plaatsgevonden en een speler van de blauwen uit Veenendaal moest het veld verlaten.

Kozakken Boys ging vol op de aanval, maar dat werd de ploeg van Grünholz fataal. Ondanks de afstand bleek opnieuw een stuit te machtig voor doelman Janssen, die de bal voor de tweede keer uit het net moest vissen.

GVVV kon de wedstrijd vervolgens beheerst uitspelen en stelde de drie punten veilig.. Door deze driepunter klimt GVVV naar de vijfde plaats, terwijl Kozakken Boys weer verder het moeras van degradatiezorgen in zakt.

De frustratie bij Kozakken Boys was goed merkbaar. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Visser kreeg assistent-trainer Van Gool nog twee gele kaarten, vanwege zijn onvrede over de lengte van de blessuretijd. De teleurstelling was groot na de zoveelste 2-1 nederlaag van het seizoen.