Nino van den Heuvel

2e divisie Betnation Divisie

2 december 2023 15:00

G. Stegeman

Ondanks een veelbelovende start met een 2-0 voorsprong, slaagde Kozakken Boys er niet in de drie punten in Werkendam te houden. Zo lijkt het met de week moeilijker te worden om zich te handhaven in de Tweede Divisie.

Kozakken Boys kon eindelijk met een fitte selectie naar een wedstrijd toewerken en vloog werkelijk waar uit de startblokken. Slechts twee minuten in de wedstrijd benutte Mario Bilate koelbloedig een toegekende penalty, waarmee we al snel de leiding werd genomen. Julian Geelhoedt voegde er binnen vijf minuten een tweede doelpunt aan toe. ADO'20 leek tegen een verloren wedstrijd aan te kijken.

Echter niets was minder waar, ADO’20 richtte zich op en de aansluitingstreffer van Zonneveld lag al snel achter doelman Janssen. Diezelfde Janssen redde Kozakken Boys tien minuten later van een achterstand door een strafschop te stoppen. Even later werd een afstandsschot hem alsnog te machtig waardoor de vroege 2-0 voorsprong nog voor rust werd weggegeven.

De tweede helft was Kozakken Boys naarstig opzoek naar de overwinning, maar krijgt het in de slotminuten het deksel op de neus. Opnieuw Zonneveld die niet faalt in de 1-tegen-1 situatie en de 2-3 tegen de touwen schiet.

Volgende week speelt Kozakken Boys tegen De Treffers.