De Krom 57
2221KK
KATWIJK ZH
tel. 071-4027085

Opnieuw zat Kozakken Boys tegen een resultaat aan, maar zoals wel vaker moest het weer zijn meerdere erkennen in de tegenstander na negentig minuten. Aanwinst Raily Ignacio begon meteen in de basis en liet zich gelden met een doelpunt in de slotase. Helaas was het niet genoeg voor een resultaat. De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Katwijk.

In de beginfase zoals wel vaker begon Kozakken Boys voortvarend, maar beloonde het zichzelf niet. Een fout achterin werd ‘wel’ meteen fataal en luidde de openingstreffer in voor Katwijk. Een ongelukkige handsbal in de tweede helft betekende een strafschop en de 2-0 voor Katwijk.

Daarna kon Kozakken Boys enkel nog terug in de wedstrijd komen. Een mooi afstandsschot van Essabri belande in het doel, maar luttele minuten later bracht Katwijk de marge weer tot twee doelpunten verschil via van der Kunst. Rail Ignacio scoorde nog wel de 3-2, maar echt spannend werd het niet meer.

Volgende week is Kozakken Boys een week vrij, daarna wordt de competitie hervat met een wedstrijd tegen Excelsior Maassluis.