Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Opnieuw kruipt Kozakken Boys dichter naar de veilige plekken op de ranglijst toe. Na een 1-1 gelijkspel tegen HHC waarin winteraanwinst Raily Ignacio weer op inmiddels karakteristieke wijze scoorde is handhaving weer volledig in eigen hand.

HHC had in de eerste helft zonder tot al te veel kansen te komen het overwicht. Toch waren het de Werkendammers die de grootste kansen creëerden via Maetzdorf en Stout. Echter vlak voor rust ging het toch nog mis. Tot ongenoegen van Grünholz die na zijn uitbarsting tegen de arbitrage op de tribune plaats mocht nemen.

De tweede helft kwam Kozakken Boys door toenemende inzet en strijd steeds beter in de wedstrijd. Een voorzet werd doorgekopt door Lommers en belandde bij Ignacio die het buitenkansje met beide handen aangreep en de 1-1 binnenschoot. De spits had zich weer tot matchwinner uit kunnen roepen toen hij minuten later een levensgrote kans om zeep hielp.

.Volgende week wordt er niet gevoetbald. De week erna wordt de competitie hervat en speelt Kozakken Boys tegen FC Lisse.