TEC 1 (zon)

Mannen zaterdag, 1, 2e divisie AV

11 maart 2017 18:00

Annegarn, B.R.

Kozakken Boys heeft zaterdagavond TEC de eerste nederlaag van 2017 bezorgd. Dankzij drie goals van Ahmed El Azzouti werd het 3-1 op De Zwaaier.

Snelle goals
Zonder de geschorste Ahmad Mendes Moreira en Quentin Jakoba, maar met Mahmut Sönmez en Ahmed El Azzouti aan de aftrap begon Kozakken Boys sterk. Binnen 12 minuten creëerden de mannen van Danny Buijs drie grote kansen, waarvan er twee werden benut. Beide keren was El Azzouti het eindstation.

Barry Maguire
Na de snelle 2-0 voorsprong kwam TEC terug in de wedstrijd dankzij Barry Maguire. De oud-prof van o.a. FC Utrecht en Den Bosch benutte de eerste echte mogelijkheid voor de bezoekers, waardoor de spanning weer terug kwam.

Hattrick
Vlak voor rust zorgde El Azzouti ervoor dat de Werkendammers alsnog met een marge van twee gingen rusten. De aanvaller scoorde zijn derde van de avond en was de gevierde man aan de kant van de thuisploeg.

Na rust werd TEC niet meer echt gevaarlijk. Ook de ingevallen Sven van Ingen, aankomend seizoen te zien in het rood-wit van Kozakken Boys, kon niets meer veranderen aan de 3-1 eindstand.

Reacties van trainer Danny Buijs en drievoudig doelpuntenmaker Ahmed El Azzouti.

Volgende week neemt Kozakken Boys het opnieuw op tegen een club in degradatiezorgen. HHC Hardenberg is op het altijd gezellige Sportpark de Boshoek de tegenstander. Aftrap is om 14:30 uur.

De samenvatting van Kozakken Boys - TEC (3-1).