85'

Mannen zaterdag, 1, 2e divisie AV

4 maart 2017 15:30

Serik, D.

Kozakken Boys heeft zichzelf zaterdag tekort gedaan in Veenendaal. Tien minuten voor tijd scoorde Robin Mulder tegen de verhoudingen in de 2-1 voor GVVV.

Een attractieve eerste helft resulteerde in een 1-1 ruststand. Nadat Martin van Eck de thuisploeg op voorsprong bracht, zette Raily Ignacio op aangeven van Jongeneel Kozakken Boys langszij. Eerder was Ignacio al dichtbij een treffer, maar zijn poging ging via het hoofd van doelman Jansen en de lat niet over de doellijn.

De tweede helft zakte GVVV wat meer in, wat niet ten goede kwam van de amusementswaarde. Wel was het effectief, want Robin Mulder scoorde in de 80e minuut de winnende voor GVVV. De ploeg van John de Wolf doet hierdoor goede zaken in de ranglijst, want de blauwen zijn terug te vinden op de tweede plek.

Volgende week neemt Kozakken Boys het op eigen veld op tegen het op stoom geraakte TEC uit Tiel. Om 18:00 uur is de aftrap.