Kozakken Boys JO11-2 weer van start in het nieuwe seizoen

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 04

11 september 2021 10:00

M. van Veen

Graag wil ik u voorstellen aan JO11-2!
Abdulaziz Aljohmani is dit seizoen nieuw in de ploeg. Een op het eerste gezicht rustige jongen welke op het veld zijn mannetje staat. Casper van den Berg is de stille kracht van het team. De directe tegenstander heeft het dan ook niet gemakkelijk als Casper tegenover hem staat. Milan van Bemmel is ook nieuw in de groep. Een echte aanvaller die lekker kan dribbelen met de bal.  Justin Doornenbal is een echte kilometervreter die zowel in de verdediging als op het middenveld goed uit de weg kan. Thijmen Put is een serieuze jongen die op zijn tijd wel van een grapje houdt en een echte aanvallende speler is. Fynn Versteeg kan een lekker balletje trappen, heeft altijd het overzicht én kan de rust goed in het team behouden. Lucas Verheij is een verdediger die altijd lekker kort op de man speelt. Ook op het middenveld gaat het hem goed af. Luuk Verhoeven kan goed schieten met links en komt vaak met verrassende acties. Davey Verlee is een fanatieke speler en overal inzetbaar. Ook Sil Visser is nieuw in het team. Hij heeft spelinzicht en is een echte teamspeler. We sluiten af met onze keeper: Jens Quartel. Naast goed keepen kan hij ook nog eens goed voetballen.

Maandag 23 augustus is JO11-2 weer begonnen met trainen. Meteen was al te merken dat de jongens er heel veel zin in hadden!
Zaterdag 11 september stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma: thuis tegen de JO11-2 Almkerk. Een wedstrijd die echt gelijk op ging. Tijdens de rust hadden de spelers en trainers nog steeds het gevoel dat we de wedstrijd goed konden afsluiten. Na rust werd het steeds spannender en was het ook afwachten waar het eerste doelpunt zou vallen. Kansen gingen over en weer. Drie minuten voor het einde had Almkerk weer een grote kans die, helaas voor ons, wel het net raakte. De laatste minuten werd nog alles op alles gezet maar helaas. Al met al een mooie wedstrijd om als voetballiefhebber naar te kijken.
Op naar volgende week….uit tegen Sparta 30 uit Andel.