Sportlaan 7
3364AT
SLIEDRECHT
tel. 0184-490198

Na een gelijkspel tegen Sparta ’30 en een ruime overwinning tegen Dussense Boys stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd uit tegen Sliedrecht op het programma.                                                                                                                                                                                                                       Na het eerste fluitsignaal ging Kozakken Boys meteen in de aanval. Er werd lekker overgespeeld en ze hielden goed het overzicht.  Na 8 minuten spelen was daar het eerste doelpunt.  Een minuut later was het opnieuw raak.  Nu was het Milan met zijn eerste doelpunt van dit seizoen.  Weer een minuut later was daar ook het eerste doelpunt voor Abdulaziz: hij bracht de stand op 0-3. Het leukste voor het team is dat iedere speler nu een keer gescoord heeft dit seizoen.                                                                                                                                                                                                      Met de rust stond het 0-7 voor deze jonge Kozakken. Na de rust begonnen ze weer met goede zin aan de tweede helft en al na 3 minuten was het weer raak. Tijdens de gehele wedstrijd liet JO11-2 mooie combinaties zien en hielpen ze elkaar waar nodig!                                                                            Na het laatste fluitsignaal was de eindstand 2-17 en konden we tevreden weer terug naar Werkendam.                                                                                 ’s Middags waren een aantal jongens ballenjongen bij de wedstrijd Kozakken Boys tegen Katwijk: een hele ervaring!                                                     Zaterdag 16 oktober speelt JO11-2 om 10.00 uur thuis tegen Unitas.