Scheidsrechter

T. (Thijs) van Loon

Onbekend

JO11-2 geeft niet op
Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de JO11-6 van ASWH op het programma. Helaas gingen we, door de aangescherpte maatregelen, met minder ouders dan anders naar Hendrik-Ido-Ambacht.       JO11-2 opende de wedstijd erg mooi door goed samenspel. Het fysiek sterkere ASWH zette vervolgens de wedstrijd wat meer naar hun hand. Onze jongens en meiden gaven niet op en bleven goed samenspelen. Helaas was de stand met rust 7-0 voor de thuisploeg en moesten wij afscheid nemen van Casper (verdediger) omdat hij zich niet fit voelde.                                                                    Na een wat langere pauze dan gebruikelijk gingen we vol goede moed beginnen aan de tweede helft. Er waren wat schoonheidsfoutjes, maar over het algemeen kwamen we wat beter in het spel met een paar mooie kansen als beloning en een doelpunt van Fynn in de 38e minuut.                                Met een 12-1 eindstand kwam JO11-2 goedgemutst en erg nat van de regen van het veld af. Na de wedstrijd was het snel en sportief de tegenpartij feliciteren en in de auto naar huis om te genieten van een lekkere warme douche of bad.
Volgende week staat om 12.30 uur de thuiswedstrijd tegen Groot-Ammers op het programma. Het verslag van deze wedstrijd zult u ongetwijfeld hier terug kunnen lezen. Robine, Lize, Naomi, Justin, Fynn, Luuk, Thijmen, Lucas, Jens en Casper: goed gespeeld! Blijf zo doorgaan, onze kansen komen nog.