60'

1e klasse 07

15 februari 2020 10:00

N.G. (Niels) Pruissen

Wegens een gebrek aan tijd deze keer een kort verslag. Afgelopen zaterdag mocht de JO13-1 het opnemen tegen IFC JO13-1. Enigszins gehavend begonnen we aan deze wedstrijd, want zowel Jesse en Rohan konden wegens ziekte en een blessure niet meedoen. Gelukkig kon Joep van de O13-2 ons team versterken.

Over de wedstrijd kunnen we voor de eerste 53 minuten heel kort zijn, het was namelijk niet best. Dit betekende niet dat we weggevoetbald werden, want daarvoor had IFC gelukkig de kwaliteiten niet. Wij waren echter erg slordig in de opbouw en passing, waardoor we IFC steeds gevaarlijk lieten worden. Met de rust stonden we met 0-2 achter en ook na rust speelden we geen goede wedstrijd. Het was met name aan Christiaan te danken dat de schade niet verder opliep.

Maar toen was daar de 53e minuut en veranderde alles.. Manu wist met een knappe actie en goede afronding de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Binnen een minuut was het weer Manu met een schitterende goal en zo stond het dus binnen een minuut 2-2. De tegenstander was nogal van slag en ook de trainer zag bij de 2-2 verschillende overtredingen van onze spelers, hij had echter niet in de gaten dat het zijn eigen speler was die de helft van zijn eigen team omver kegelde, maar goed..  Na de 2-2 was het niet klaar, want in zeer korte tijd werd het 3-2, 4-2 en zelfs nog 5-2. Zo was het 53 minuten afzien afgelopen zaterdag en stapten we uiteindelijk met een 5-2 overwinning het veld af. Complimenten voor de inzet en mentaliteit van de ploeg!